Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan slå en 1985 Chevy S10 Blazer Into en Lowrider

Slå alle kjøretøy inn i en sann lav rytter krever to ting - talent og penger. Utfører jobben på en 1985 Chevy Blazer er ingen enkel oppgave, men belønningene langt oppveier kostnadene. Tilpasning for du kan være litt mer enn å slippe rammen til bakken på tilpassede hjul. Eller kanskje du har drømt om en jevn godteri maling jobb. Uansett hvilken rute du velger, husk at den beste lave rytteren er den du elsker å kjøre. Du trenger
Automotive håndverktøy
Air ride suspensjon kit
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør lastebil fra topp til bunn. Starter med en heavy duty avfettingsmiddel, detalj motoren og understellet av lastebilen før det er helt plettfrie. Det skal ikke være noen spor av fett, smuss eller skitt hvor som helst på lastebil før du begynner.
2

Skift eller reparere ødelagte karosserideler og deretter kontrakt for å få lastebilen malt. De mest populære fargene inkluderer "Candy" maling og metallic. Unngå å forsøke å male bilen selv med mindre du er en profesjonell bil maler.
3

Detalj motorrommet. Bytt ut noen gamle eller slitte slanger eller belter, og retusjere maling inne i motorrommet, spesielt på strut tårn, for å matche utvendig maling av lastebilen.
4

Install luftfjæring i stedet for aksjen suspensjon oppsett. Mens du kan bli fristet til å bruke hydraulikk, er luftfjæring vanligvis et bedre valg for å opprettholde kjørekomfort og for enkel reparasjon skal systemet bli skadet.
5

Bytt interiør med nye re-produsert sete klut og tepper, eller tilpassede seter og stoff som du velger. Mange forskjellige bilenes seter kan installeres i Chevy Blazer for en tilpasset touch. Det kan være nyttig å sjekke ut lokale berging meter for å finne ut hva som vil passe.
6

Installer ditt valg av ettermarkedet hjul utstyrt med lav-profil dekk i stedet for aksjen stålfelger. I virkeligheten er dette veldig mye den siste finishen for en lav rytter, og mange profesjonelle bil utbyggere vente å se hvordan det generelle utseendet på bilen vil slå ut før du velger et hjul stil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92895.html

Previous:
Next:

lave Riders