Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan bygge en lav-Rider

En bil er som et rullende kunstverk for noen mennesker. Å gjøre bilen skikk å ha en personlighet alle sine egne er noe mange bilentusiaster gjøre. Lære å bygge en lav-rider slik at bilen kan bli en i en million. Instruksjoner
en

kjøpe de riktige suspensjon deler etter beslutter hvilken type du liker (se Ressurser). Hydraulikk kan få bilen spretter opp fra bakken, luft stenger er push-knappen og justere høyden opp og ned og en airbag fjæring gir deg fleksibilitet til hydraulikk uten alle slangene (og er mer holdbare til daglig kjøring). Senking kits er et annet alternativ, og vil senke bilen, men det må bo på den høyden, og kan bare justeres for hånd.
2

Installer suspensjon kit på bilen din. Noen senking kits er enkle å installere i garasjen din. Justerbare fjæringssystemer er forseggjort og vil kreve omfattende arbeid på rammen og suspensjon av kjøretøyet. Det beste er å finne en hederlig butikken for å installere disse suspensjoner på bilen din.
3

Sett riktig størrelse felger og dekk på bilen din etter at suspensjonen er installert. Senket suspensjoner ringe for ettermarkedet felger og dekk fordi kjørehøyde har blitt endret. Hvis store felger er på bilen, er lav-profil dekk nødvendig.
4

Lær hvordan å kjøre bilen med den nye suspensjon. Senket biler krever tålmodighet når du kjører på humpete veier, gjennom parkeringsplasser og over fartsdumper.
5

Bruk litt tid på å lære alle kontrollene og levers av en justerbar fjæring før du forlater butikken. Husk at i de fleste stater er det ulovlig å justere fjæring for kjøring på offentlig vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92877.html

Previous:
Next:

lave Riders