Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan registrere en Lowrider Car Club

Lowrider bil klubber finnes over hele landet, og deres tall vokse for hvert år. Disse klubbene ikke bare holde medlem-bare møter, men hendelser i sitt lokalsamfunn som bilen viser. Lowrider klubber som ønsker å bli offisielt anerkjent som en organisasjon vanligvis få registrert gjennom nasjonale Lowrider Club Registry. Komme på dette registery er en veldig grei prosess. Du trenger:
postkort
$ 35 kasserers sjekk eller postanvisning (som i 2010)
Vis flere instruksjoner
en

Innhent en standard, blank postkort og skrive navnet på klubben din, ditt navn og din adresse på den. Også skrive på kortet at du ber om en nasjonal Lowrider Club Registry skjema
2

Send postkort til følgende adresse:.

National Lowrider Club Registry2400 E. Katella Avenue, 11th FloorAnaheim, CA 92806
3

Fyll ut registreringsskjemaet helt. Du trenger også en kasserers sjekk eller postanvisning i mengden på $ 35 - dette er en engangsavgift National Lowrider Club Registry avgift, som i 2010. Send skjemaet og avgift til adressen som er oppført på skjemaet (samme adresse ovenfor)
4

Vent å motta National Lowrider Club Registry sertifikat i posten -. Det kan ta mellom tre og 6 uker. I tillegg til å motta et sertifikat for lowrider klubb, vil din klubb bli oppført på den nasjonale Lowrider Club Registry nettside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92883.html

Previous:
Next:

lave Riders