Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan redusere Hydraulisk Rattle

Pressure puls i returledningen er den viktigste kilden til hydraulisk rangle i biler med kraft rang og pinion styring. Eliminere hydraulisk rangle helt kan være umulig på dette tidspunktet, men det første skrittet i å redusere rangle er riktig identifikasjon av lyder du hører mens du kjører. Reparasjon av mekaniske problemer reduserer kjøring lyder og er første skritt i å redusere irriterende kjørestøykompensasjon. Instruksjoner
en

Inspiser makt rack og pinion styring system for mekaniske defekter. Inspisere alle belter, bolter, væsker, slanger og pumper. Erstatte eller reparere ødelagte eller lekker deler. Skylle styresystem for å fjerne luft i hydraulisk væske.
2

Installer sluk i gulvet for å dempe den hydrauliske reaksjon puls eller hydraulisk rangle i det hydrauliske styringssystemet. Bruken av sluk i gulvet i ditt styresystem er lik prosesser brukes til å redusere hydraulisk hamring i vannrør. Besøk Delphi Automotive Systems hjemmeside for detaljerte instruksjoner om hvordan du installerer og bruker bil standpipes.
3

Undersøke noen lyder som ikke er relatert til din styresystem. Foreta nødvendige reparasjoner. Sjekk dine dekk og fjæring systemer for mekaniske problemer siden kjøring lyder kan skyldes mekanisk svikt i disse områdene.
4

Forskning de mest aktuelle tekniske papirer for å ytterligere redusere hydraulisk skrangle. Besøk SAE International nettsted for å finne informasjon om hvordan du installerer kompatible gummi slange elementer i returlinjer å undertrykke trykket puls. Ring en mekaniker som spesialiserer seg på makt rack og pinion styresystemer for å ha en kompatibel gummislange element installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92875.html

Previous:
Next:

lave Riders