Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Slik installerer du en Air Ride Suspension på en Chevy S10

Air ride suspensjon kits tilgjengelig for Chevrolet S10 lastebil har kommet i raffinement og teknologi til det punktet at de nå er litt mer enn bolt-on programmer som kan installeres over løpet av en helg. De fleste settene kommer med alt nødvendig for installasjon, inkludert luften tank, kompressor, pneumatiske linjer og kollisjonsputer. Air Ride oppsett i overkant av fem inches å senke krever installasjon av en fire lenke bakenden. Senking kits med et fall på mindre enn fem inches kan oppnås uten å gjenoppbygge bakre chassis. Du trenger
Automotive jack
Jack står
Automotive håndverktøy
Spring kompressor
plast zip bånd
Vis flere instruksjoner
1

Jack opp bilen og støtte rammen med bukker, og deretter fjerne dekkene fra alle fire hjørner av lastebilen.
2

Plasser air ride suspensjon komponenter på hjørnet av lastebilen der de vil installeres, deretter montere luft tank og kompressor i seng av lastebilen eller mellom framerails, avhengig av hva du velger.
3

Fjern de fremre fjærer og støtdempere fra trucken med unbolting sjokket fra de øvre støtdemper tårnene, og nedre A-arm, og utnytte en fjær kompressor for å fjerne våren.
4

unbolt spindelen, deretter installere air ride sjokk enhet i stedet for våren og sjokk. Bolt toppen av air ride til øvre sjokk tårnene, deretter erstatte spindelen og skru den nedre delen av air ride sjokk til nedre A-arm. Gjenta denne prosedyren for motsatt side forstillingen.
5

Fjern bladfjær fra baksiden av lastebilen, og fjerne to av de nederste bladene. The air ride kit inneholder en adapter plate som bolter til bladet våren. Når fylt, erstatter luften våren de manglende bladfjærer. Bolt adapterplaten til bladet våren hjelp av den medfølgende hardware, så bolt air ride sjokk for bladet våren.
6

Sett leaf spring opp på bilen, og skru luft våren til montering punkt på rammen hvor sjokket var montert. Montering av luftfjæring bak på S10 er den samme på både venstre og høyre side.
7

Route luften linjen skifte inn i førerhuset på lastebilen, deretter strømmen til sikringsboksen boksen under panseret. Sett strøm i tenningen sikring for å hindre at kompressoren har strøm når bilen er slått av. Bolt jordledningen til noen nærliggende ren, umalt ramme bakken.
8

Route de luftledninger fra luften tank til de enkelte støt, nøye feste dem til rammen av lastebilen med plast zip bånd følger med luften ri kit slik at de blir rutet inne rammeskinnene. Slå på kompressoren til blåse opp støt, deretter montere hjul og dekk tilbake på lastebil og senk den ned på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92893.html

Previous:
Next:

lave Riders