Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Slik installerer du en S-10 Fire Link

Installasjonen av en fire-link bakenden på en Chevrolet S-10 gir deg mulighet til å oppnå en mye lavere holdning i lastebilen. De fire-link hjuloppheng erstatter helt den bakre blad-fjæring med luftfjæring oppsett. Ulempen med å installere en fire-link er det fare for et utbrudd luftledning eller skadet kompressor, noe som ville føre til suspensjon til bunn ut godt under det punktet hvor deler som ramme og kroppen kan bli skadet mens du forsøker å kjøre til der delene kan repareres. Du trenger
Automotive håndverktøy
Automotive jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp Chevy S-10 og støtte ramme og bakaksel på bukker med suspensjon helt ut, deretter fjerne de bakre hjul og dekk.
2

skru fra hverandre og fjerne bladfjærer og bakre støtdempere fra lastebilen, slik at bakakselen i plass på bukker.
3

Installer fire-link hjuloppheng sin runde aksel stopperne over akselen, sikre dem med U-bolter og sjakler, deretter montere kollisjonsputer til rammen, og utskifting støtdempere til lastebilens sjokk mounts.
4

Installer foran på fire-link hjuloppheng ved å løfte montering vugge som passer mot lastebilens ramme og bolting den til rammen ved hjelp av montering hardware følger med suspensjon kit.
5

Installer par center lenker ved å bolte runde aksel støtter av de midtre lenker til akselen på inboard siden av kollisjonsputer med sjakler og U-bolter , deretter bolting de midtre lenker til lastebilens ramme ved hjelp av den medfølgende festeanordningene.
6

Route linjene fra luften kompressor og blåse opp kollisjonsputer, og deretter setter hjulene og fjern lastebil fra jack står.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92894.html

Previous:
Next:

lave Riders