Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

The History of Lowrider Hydraulikk

Lowrider hydraulikk kan sees fra kyst til kyst, drevet av folk som går på tvers av linjene av rase, kjønn og inntekt. Lowrider hydraulikk har en interessant og svært spesifikke historie. Det er en historie som dreier seg som oftest rundt meksikansk-amerikansk, og senere afroamerikanske og hvite samfunn i og rundt Sør-California. Origins

Etter andre verdenskrig, fattig meksikansk-amerikanere var endelig i stand til å kjøpe biler. De var vanligvis billig, eldre biler som ble deretter malt og "lures ut" på ulike måter.
Riding lav

Riding lavt til bakken ble populær blant meksikanske -amerikanere en gang rundt begynnelsen av 1960-tallet i Sør-California. Politiet begynte å gi billetter til denne, så hydraulikk ble installert slik at bilen kunne bli returnert til det normale, street legal høyde når det er nødvendig. Dette utviklet seg til mer vanskelige hydrauliske systemer blir installert, som er tillatt for slike handlinger som spretter og løfte fra side til side.
Viktig Personer

Den første kjente Lowrider ble skapt av Harry Westerguard butikk. Derfra var noen tidlige innovatører George Barris, Bill Hines, Al Sullivan, Carl Watson, Terry Anderson, David Woo, "Bjørn," Don Lasar og Vince Bacardo.
Skraping

I slutten av 1960 og tidlig 1970-tallet, "skrape" blitt populært. Skraping er der det fremre eller bakre enden av bilen er falt ned å skrape mot bakken mens du kjører. Ved første lowriders bare tillatt skader på bilene sine, men til slutt begynte å legge stålstenger som kan byttes ut når de begynte å bære ut.
Geografi og Spread

Selv lowriders ble først populært i Sør-California, spesielt Los Angeles, de etter hvert spredt seg til resten av California og andre vestlige stater. De kan nå finnes overalt, men er fortsatt spesielt utbredt og populær i Vesten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92881.html

Previous:
Next:

lave Riders