Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Slik installerer Hydraulikk på en bil

Så du har bestemt at du må oppgradere din brems hydraulikk for å kompensere for det nye bremsesystemet. Installere bil hydraulikk kan virke vanskelig, men du kan gjøre det med en del verktøy og litt kunnskap. Her er hvordan du installerer bil hydraulikk så du er sikker på din nye brems som stopper evner. Instruksjoner
en

Sett bilen opp på en heis fordi du ikke ønsker å installere hydraulikk på en bil uten en. Hvis du ikke har en, låne en garasje heis for å gjøre jobben mye enklere.
2

Fjern pedal montasje, booster, deretter master sylinder. I de fleste tilfeller er det en klemme som holder pedalen sammenstillingen til booster. Bruk dine skiftenøkler og en god Clymer eller Hayes manual som referanse for din merke, modell og år av bilen for å gjøre dette.
3

Bytt bremseslanger med nye og fjerne målepunktene som er ikke lenger er festet til de gamle plater. Fjern fordelingen blokken etter at du har koblet fra linjen som strømmer bakbremsene.
4

Sett inn en ny booster, master sylinder og distribusjon boks. Følg produsentens anvisninger og sørge for at den delen er kompatibel med merke, modell og år av bilen. Klem ny booster til pedalene med samme klippet. Installere en "T" passende å fordele væsken til begge bremsene foran.
5

Hook linjene opp til kalipperne, "T", master sylinder, el-boksen og de bakre pauser . Kontroller alle tilkoblinger og blø bremsene etter installasjon. Har en kompis inspisere arbeidet på grunn med alle disse linjene, er det lett å gå glipp av en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92872.html

Previous:
Next:

lave Riders