Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan kjøpe en Low Rider Car

Det er en aura av kjølig til enhver Lowrider bil, selv en laget av den mest vanlige runaround. Kjøpe en Lowrider bil tar litt nøye vurdering og tålmodighet, slik at du ikke ender opp med en bil kan du ikke kjøre bil eller vedlikeholde. Instruksjoner
en

Start med det du vet. Ha i bakhodet når du handler for en Lowrider bil som i teorien hvilken som helst bil kan være en Lowrider. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe et dyrt og vanskelig å vedlikeholde vintage lowrider. Start med et pålitelig, moderne bil hvis det passer dine behov og få det falt ned slik at det rides lav.
2

Bestem på ny eller brukt. Flertallet av Lowrider biler blir brukt, siden tidligere eiere senket og endret sine biler til å passe Lowrider regningen. En brukt lowrider kan komme stablet med alt du trenger fra en Lowrider, inkludert modifiserte sjokk, tøffere felger og til og med hydraulikk. Men, la deler er også lagt problemer, så tenk nøye om din beslutning om å kjøpe brukt eller nytt.
3

Finn ut om street lovligheten. Din statlige og fylkeskommunale lover når det gjelder gaten lovligheten av en bil er viktig når du kjøper en Lowrider. Sjekk opp på lovene, og spesielt hva de sier om bakkeklaring, slik at bilen du kjøper ikke vil få deg i trøbbel med loven for bare å kjøre. Ta en linjal eller målebånd med deg når du sjekker ut lowriders å sørge for at de er innenfor grensene.
4

Gå til Lowrider bilen viser. Mens du kan ha flaks finne og forelske seg i en Lowrider på en bil show, du mer vil mer sannsynlig se noen ideer og stiler for lowriders som kan gi litt veiledning i bilen søket.
5

se til lowrider-spesifikke utsalgssteder. Publikasjoner som Lowrider Magazine eller nettside som Lowrider.com er gode steder å begynne søket. Bla biler for salg etter region slik at du kan gå sjekke en bil ut hvis man ser interessant. Også snakke med kroppen butikker og mekanikere for å se om de vet om noen gode Lowrider avtaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92871.html

Previous:
Next:

lave Riders