Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan Bounce a Car

Hvis du, mens du kjører ut av forhandler i ditt nye ride, sprette deg så grovt at du forlater setet for et øyeblikk, så kan du ikke være altfor begeistret. Så igjen, kan du bli overlykkelig. Å gjøre en bil sprett ikke bare over fortauskanter, men også som den beveger seg nedover gaten har lenge vært en av de urbane spill som driver med hip-hopperne og andre aktører. Instruksjoner
en

rev opp motoren mens den er i nøytral, og du vil ofte få en sprettende effekt. Få passasjerer til å hoppe opp og ned mens du sakte beveger seg nedover en gate vil også lage noen spretter. Noen spill spilt i en bil som ikke er spesielt utstyrt for dette formålet, men kan skade bilen. I stedet endre din tur.
2

Installer hydrauliske støtdempere på bilen din. Siden tidlig på 1950-tallet, dette kjepphest ble først populært med street bilførere. Det er den vanligste måten å spille hoppende bilen då popularisert av lav-ryttere.
3

La din vanlige sjokk gå og ikke erstatte dem som du føler spenningen letthet. Jo saktere du går, jo større blir sprett du kan få fra turen. Løse sjokk vil tillate deg å sprette veldig lett, men likevel merkbart. Du trenger ikke skrape bunnen av bilen på veien, men likevel få en liten lek i sprett.
4

Kjøp fjærer som sette bilen lavere i bakken. De må være komplett og ikke modifisert eller klippe fjærer, du ønsker å ha det gøy å spille hoppende spill, men ikke ødelegge bilen din

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92873.html

Previous:
Next: No

lave Riders