Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan fikse opp en Lowrider

Fikse opp en bil eller lastebil som en lav rytter er en svært populær måte å gjøre bilen snu hoder, og har mye moro med det. Lav ryttere innlemme tilpassede suspensjoner som fjærer, kollisjonsputer, droppet spindler eller hydraulikk for å justere bakkeklaringen. Hvor lavt kan du gå normalt regulert ved lov, så sjekk lokale bestemmelser før du endrer suspensjon. Du trenger
bil eller lastebil
Paint
Suspension
Stereo
Interiør
Vis flere instruksjoner
en

Paint lav rytter med kvalitet maling, og vurdere å gjennomføre design eller grafikk, eller ved hjelp av en metall-flake typen bil maling som vil gjøre den lave rytteren gnisten, og er populær blant entusiaster. Dessuten vil flere klare strøk gjøre bilen virkelig skinne, og få ut en dyp glans i den underliggende maling.
2

Vær spesielt oppmerksom på felgene brukt. Enten de er krom, kablet hjul, aluminium seg, eller rally hjul som var populære på 60-tallet, gjør at de har en kvalitet utseende og kompliment resten av bilen. Neste å male, felger kommer i en nær andre når det gjelder generelle utseendet på bilen, så velg felgene nøye.
3

Installer en tilpasset interiør, eller fikse den som er i bilen, hvis den er i grei form fortsatt. Populære interiør for lave ryttere er plysj kluter, semsket skinn eller vinyl, avhengig av programmet. Noen ganger skinn er brukt, men er ikke på langt nær så populær som de andre materialene. Teppe Pakkene er tilgjengelig for de fleste biler, eller kan være skreddersydde. Seat rør og lyse design også kompliment lav ryttere.
4

Bestem om du vil at suspensjonen skal være statisk, eller alltid på samme høyde, eller hvis du vil den skal være justerbar. Hvis du bestemmer deg for sistnevnte, de mest populære måter å gå om dette er ved å implementere bruk av kollisjonsputer eller hydrauliske pumper. Kollisjonsputer bruke en kompressor til å pumpe opp en stor gummi "bag" på hvert hjul, hever eller senker bakkeklaring. Hydrauliske systemer bruker flere batterier, hydraulisk trykk, og pumper på hvert hjul. Hydrauliske systemer har alltid vært mer populært på grunn av kraften tilgjengelig med pumpene, men kollisjonsputer blir raskere og kraftigere, og så er stadig i popularitet med den lave rytter mengden.
5

Gjennomføre en dyr , kvalitet stereoanlegg. Det er veldig uvanlig å se en lav rytter uten en høyt stereo. De nyeste hovedenheter, høy wattstyrke forsterkere, og store store subwoofere i bagasjerommet er normal antrekk for de fleste lav ryttere. Bruken av kraftige diskant og subwoofere kan skape en veldig dynamisk lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92879.html

Previous:
Next:

lave Riders