Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Slik Lavere bladfjærer i en Nissan Pickup

De bladfjærer i en Nissan pickup er en del av bilens fjæring. Som bilen hardt støt, bladfjærene utvide seg og trekke seg sammen for å absorbere kinetisk energi skapt av akslene beveger seg opp og down.Lowering bladfjærene vil gjøre kroppen av pickup ri nærmere bakken. Plasser senke blokker mellom aksel og bladfjærer for å redusere dem. Flere eller større senking blokker bringe legemet nærmere bakken. Hvis kroppen er for lav, vil den ha problemer med å gå over selv små humper, så vær forsiktig når du legger senke blokker. Du trenger
Jack
Jack står
Stikknøkkel
Senking blokker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker pickup på et plant underlag, og sett på parkeringsbremsen. Jekke opp bak på bilen. Place bukker under begge sider av rammen.
2

Fjern bunnen og toppen sjokk festeboltene med en pipenøkkel. Fjern sjokk. Fjern mutterne fra endene av U-bolter med en pipenøkkel. Fjern U-bolter. Fjern den nedre plate. Gjenta på den pickup andre siden.
3

Løft akselen med en jack inntil aksene skiller fra bladfjærer.
4

Plasser en senking blokk mellom de bladfjærer og aksel. Juster tappen på blokken slik at det går inn i hullet på toppen leaf våren. Gjenta med den andre siden av pickup.
5

Senk jack sakte inntil aksene fullt hviler på låring blokker. Skyv på U-boltene på plass, feste den nedre plate, og stram mutterne til 80 fot-pounds med en momentnøkkel. Gjenta på den pickup andre siden.
6

Fest sjokk, og fest dem med en pipenøkkel. Fjern jack stands, og senk bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92891.html

Previous:
Next:

lave Riders