Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

The History of the Lowrider Bil

The Lowrider bilen er så mye om kultur og livsstil som det er om bilen selv. En kultur som stammer med retur amerikanske tjenestemenn etter andre verdenskrig, den lowrider utviklet seg fra en drivende nødvendighet til en livsstil uttalelse. Selv om, i mange år, fått den negative reaksjoner i bil samle samfunnet, en uberørt lowrider dag kommandoer toppen dollar, ikke bare for sin kvalitet, men for hva det representerer i samfunnet den kom fra. Origins

lowrider bilen oppsto i Øst-og Sør Los Angeles kort tid etter slutten av andre verdenskrig. Latino menn som sluttet seg til militæret tilbake med nye ferdigheter, men det var en tid med få jobber for meksikanere og færre biler. Mange krigsveteraner åpnet garasjer for å imøtekomme pågangen av gamle biler til reparasjon og tilpasset arbeid.
Bilder Tidlige Lowriders

Tidlig Lowrider bilene var ofte førkrigs Ford og Chevrolet coupes fordi de var billig å kjøpe. På slutten av 1950-tallet, fra 1949 Mercury, popularisert av James Dean i "Rebel Without a Cause", var den lowrider av valget. Andre inkluderte Oldsmobile Rocket 88 og tidlig etterkrigs Plymouth og Chevrolet kupeer.
Hvordan det gjøres

Vanligvis er en Lowrider hakket og kanalisert å gi den en lavere profil med bakenden nesten dra på fortauet. Pilarene som holder taket kan bli hakket så mye som 4 inches å senke taklinjen. Bilen som også kanaliseres ved å senke legemet over kabinettet og heve gulvet. En justerbar fjæring er installert for å kontrollere høyden. Forseggjort metallic maling ordninger og veggmalerier med Aztec temaer, yppig kvinner eller det meksikanske flagget er fremtredende på utsiden.
Hva det betyr

For en Lowrider, var det om ser og cruising lokale bulevarder. Den Lowrider bilen var en forlengelse av mote følelse av den meksikansk-amerikansk. Første Zoot Suits, og senere baggy khakis, hvit T-skjorte, lenket nøkkel fob, tørkle og en pen jente i passasjersetet suppleres Lowrider utseende. Den lowrider var et uttrykk for kulturell, hvis ikke civic, stolthet.
Ruelas Brothers

Hva Richard Petty var til NASCAR, brødrene Julio, Fernando, Oscar, Ernesto og Rene Ochoa var til Lowrider bevegelse. De opererte Ruelas Custom, en Lowrider garasje i South Los Angeles. I 1962 dannet de Dukes So. Cal., En Lowrider klubb som vokste til 29 kapitler. Klubben sementert begrepet sosialt samvær, dans, cruising og delte kjærlighet til Lowrider bilen og livsstil.
New Era

Hver ny generasjon bringer nye biler til lowrider fold. Første generasjon lowriders favorisere 1940 og 1950 modeller mens deres avkom foretrekker 1964 Chevy Impala. Andre-og tredje-generasjons lowriders også ha drev mot Chevy Monte Carlos, Olds Cutlass Supremes og Buick Regals. Oppmerksomhet rettes mot utdype lydanlegg og hydrauliske løftere for hopping konkurranser.
Innflytelse

Ved 1970-tallet, hadde Lowrider konseptet påvirket andre etniske grupper, for det meste med tenåringer som vedtok lowrider i ulike stiler, merker og modeller for å reflektere deres egen kultur og image. Ved slutten av 1980, var lowrider Honda, Toyota, Nissan og acuras like vanlig som den ikoniske Chevy Impala.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92882.html

Previous:
Next:

lave Riders