Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan Design en lav-rider

Å designe en lav rytter kjøretøy, lære om alle de muligheter der ute. Når lære å designe en lav rider du kan finne deg selv å endre på dine mål mange ganger på grunn av overflod av kule alternativer. Fra fullt justerbare suspensjoner og felger til tilpasset interiør og maling, er det mange valg du må gjøre. Instruksjoner
en

Sjekk ut alle de lave rytter magasiner og websider. Ta hensyn til stil og type biler du liker best. Se på suspensjon av hver bil du hjelpe bestemme hvilken type du vil ha. Kollisjonsputer og hydraulikk både kan tillate deg å snu en bryter og ha bilen spretter på ett dekk, ri sidelengs, reise opp nesten en fot mer enn normalt, og sitte på bakken.
2

Go til lav rider bil viser og møter for å se bilene på nært hold. Du kan lære mye mer på person enn fra bilder. Studere hvordan bilene ser ut og ta bilder av bilene og satt ups du liker. Ta oppmerksom på de endringene som må gjøres når du senker bilen. Hvis lav rytteren er for lav, vil noen deler av bilen skrape bakken mens du kjører den i laveste stilling.
3

Sett deg ned med et stykke papir og lage en liste over alt du vil at bilen skal ha. Skriv ned alt fra maling farge, rim størrelse og innvendig materiale. Få dine ideer ned på papiret kan bidra til å skape et mentalt bilde av din fremtidige bil.
4

Tegn et bilde av din drømme lav rider bil. Det trenger ikke å være perfekt kunstverk, bare så detaljene og deler er lett skilles.
5

Shop rundt for priser på delene du ønsker. Noen deler kan være ekstremt høyt og utenfor din prisklasse. Sette en pris ved siden av delene på listen din kan hjelpe begrense listen på å fullføre din lave rider bil. De dyreste tingene på en lav rytter er det fullt tilpasset maling jobb, justerbar fjæring og store felger og dekk. Alt annet bør være mye billigere enn disse tre viktigste elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92876.html

Previous:
Next:

lave Riders