Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan holde en Wild Tarantula

Wild taranteller trives gjennom sørvest USA, noe som gjør det ganske lett å fange og holde ulike varianter av disse store, lodne edderkoppdyr. Å vite hvordan man skal holde en vill tarantella er ikke mye forskjellig fra å holde en fra en dyrebutikk. Men den gjør det krever litt tålmodighet, siden de er ville skapninger. Du trenger:
10 gallon terrarium med skjermen lokket og lysarmaturer
100 volt reptil varmepute
Substrat
Stone vann rett
Crickets
Mus
Vis Mer Instruksjoner
en

Velg en 10 gallon terrarium som er utstyrt med en lys utrustning og skjermen lokket. Du kan kjøpe disse terrarier i pet supply butikker. De er ideelle for boliger krypdyr og insekter. Fest den klebrige siden av reptil oppvarming puten på undersiden av terrarium på én side. Dette gir varme for tarantella din.
2

Fyll bunnen 3 inches av terrarium med underlaget. Kokos eller torvmose underlaget er trygt og ideell for taranteller. En blanding av begge er grov for når edderkoppen molts, og myk nok til å hekke.
3

Plasser en stein vann rett i den ene siden av terrarium, forankring i underlaget på den kaldere side av tanken. Ikke bare nyte tarantella hyppige drikker av vannet, liker det noen ganger for å bli våt. Hold steinen vannskål full av friskt, rent vann.
4

Sett levende sirisser inn tarantella i terrarium en gang i uken, og legger bare ca 10 sirisser om gangen. Taranteller er naturlige jegere. Hvis du har en vill tarantella, er dens jeger instinkt enda kraftigere.
5

Sett to pinkie mus i tarantella i terrarium en gang i måneden. Alternativt kan du legge en liten hopper mus en gang i måneden hvis vill tarantella er stor nok til å ta den lille gnageren størrelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92896.html

Previous:
Next: No

lave Riders