Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan lære Low Rider Lingo

Hvis du er fascinert av den mangfoldig og fargerik verden av Lowrider biler, men kan ikke synes å forstå forskjellen mellom "pimping" og "pimped til max", eller "en head turner" og en "best of show," så er det på tide å friske opp dine Lowrider lingo. Følg denne fremgangsmåten for å begynne å lære å snakke som en "lav lav" (lowrider) pro. Instruksjoner
en

Få det grunnleggende på Lowrider Junction. Lowrider Junction har satt ut for å lage en ordliste med populære Lowrider vilkår. Sjekk ut nettsiden for å bli kjent med noen grunnleggende begreper. Hvis du kommer over en mer spesifikk sikt, sende Lowrider Junction lag en e-post for å spørre hva ordet betyr.
2

Bruk ordet "løfter" for å snakke om hydraulikk. Få mer spesifikk med ordet "sikret", som beskriver biler med justerbare suspensjoner. Hvis en bil kan hoppe opp og ned på sine hydrauliske støt da er det "jekket opp" eller "låst opp" når bilen er på sitt høyeste punkt på sine hydraulikk. Alle disse hydrauliske trekk er drevet av en "pumpehode," eller hydraulisk utstyr hodet.
3

Fokus på Lowrider lingo vilkår for kjente biler som 1963 Chevy Impala, en "skuff ", eller en Grand Prix, Monte Carlo eller Cutlass fra 1980-tallet som lowrider lingo kaller en" G-Body. " Snakk om den berømte Cadillac Fleetwood av 1990-tallet som en "D-Body" og "D's" for Daytons, den opprinnelige wire hjul.
4

Bruk Lowrider vilkår for viktige Lowrider-spesifikke deler som en "X-block", eller hydraulisk equalizer, og "X-frame", som er en super-sterk ramme for hopping lowriders på hydrauliske pumper. "Tanker", "whammy tanks", "ventiler," og en "O-ring" er alle begrep som refererer til lowriders 'komplekse hydrauliske pumpesystemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92874.html

Previous:
Next: No

lave Riders