Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvor brukes av datamaskiner i Automative Design?

Store sprang i datateknologi gjør det nå mulig å skrive dataprogrammer som er i stand til å løse en rekke automotive tekniske problemer. Akselerasjonen i teknologi betyr økt prosessorkraft skjenket både programvare og maskinvare, slik at for nesten sanntid evaluering. Potensialet for å bruke datamaskiner i bildesign har gitt opphav til vedtatt av de fleste, om ikke alle, bilprodusenter. Med spesielle formål maskinvare og dedikert programvare, har kjøretøyteknikken avansert for å tillate interaktiv designer, virtuell modellering og brainstorming av individuelle eller hele elementer i dataassistert design. Concept

Fra den tidligste fasen i bil designprosessen, finner du datamaskiner spiller en viktig rolle ved å hjelpe til det opprinnelige konseptet skisse av design. Tradisjonelt gjort på papir, skisser er en god måte å fange opp ideer visuelt, og disse ideene vil være raffinert og videreutviklet før de endelig godtatt eller godkjent for neste trinn i prosessen. Den datateknologi i dag lar designere til å tegne rett på dataskjermen, med et utvalg av verktøy tilgjengelig og tilkobling matches av papir. Det kan sendes frem og tilbake mellom lagene, redigert eller helt omarrangert ikke-destruktiv, overføres til andre programmer og lagret på filen, og gi enkel tilgang til andre medlemmer av et team.
Aerodynamikk

Aerodynamikk omhandler dra og luftmotstanden av et kjøretøy. Dette er en viktig faktor å vurdere i designprosessen, som de påvirker energibehov og effektivitet av bilen. Aerodynamikk av en bil er testet i en vindtunnel, hvor observasjoner er gjort og modifikasjoner foreslått. Datateknologi gjør det mulig for virtuell testing og problemløsning av automotive modeller, redusere mengden av tid og ressurser som trengs.

Ergonomi

Ergonomi er definert som en anvendt vitenskap opptatt med å designe og ordne ting folk bruker, slik at folk og ting samhandler mest effektivt og sikkert. Denne delen av designprosessen sentre rundt folk forventes å bruke bilen, catering til en annen rekke hensyn og attributter av den menneskelige form. Denne delen av designprosessen har også blitt bedre tjent med data knaser kraften til datamaskinen, som har vært i stand til å simulere scenarier og løse problemer praktisk talt basert på tilgjengelige data.
Modeling

Etter de første skissene har blitt gjort og godkjent, er modellering nøkkelen til å vurdere ethvert design. Tradisjonelt ble tredimensjonal visning oppnås gjennom leire modellering, men takket være teknologi, datamaskiner bistå i praktisk talt alle aspekter av bildesign og kan bidra til å løse de fleste automotive design i dataassistert design (CAD) programmer. Bruk av CAD programmer til nesten modellere og simulere komponent og hele bilindustrien elementer er nå bransjens standard, som denne prosessen sparer utvikling tid, materialer og ressurser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91576.html

Previous:
Next:

konseptbiler