Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan kan et Maglev Car Work?

Maglev biler avhenger tiltrekning og frastøting av magneter som kostnad kan kontrolleres. Styrken av elektromagneter og positiv /negativ retning kan bli manipulert av strømninger. Maglev-teknologi krever en eksotisk type en elektromagnet som har null motstand --- en superleder. Disse high-tech materialer gir mulighet for bil (eller tog) levitasjon og fremdrift til hastigheter konvensjonell transport kan ikke matche. Det er imidlertid unike vitenskapelige og økonomiske utfordringer som må overvinnes før maglev-teknologi blir utbredt. Oversikt

Oversikt

Maglev biler avhengig av tiltrekning og frastøting av magneter som kostnad kan kontrolleres. Styrken av elektromagneter og positiv /negativ retning kan bli manipulert av strømninger. Maglev-teknologi krever en eksotisk type en elektromagnet som har null motstand-en superleder. Disse high-tech materialer gir mulighet for bil (eller tog) levitasjon og fremdrift til hastigheter konvensjonell transport kan ikke matche. Det er imidlertid unike vitenskapelige og økonomiske utfordringer som må overvinnes før maglev-teknologi blir utbredt.

Elektriske

Maglev biler (og tog) arbeidet med en grunnleggende prinsipp-stoffer blir magnetisk når strøm passerer gjennom, og taper magnetisk ladning når strømmen stopper. Elektromagneter har vært brukt lenge før maglev-teknologien kom. Et godt eksempel på elektromagnet bruk er metall skrap verft med industriell størrelse magneter til å plukke opp og slippe metallisk avfall ved å legge en bryter som styrer strøm til magnetisk pad.
Superledende materialer

På en lav nok temperatur, elektromagneter mister all elektrisk motstand. Normalt har selv de beste kobber eller gull ledning liten motstand mot strømgjennomgang. Dette safter effektivitet, og derfor magneten styrke. Superledende magneter tillate en helt glatt magnetisk kraft sammenfaller med perfekt uavbrutt strøm. Forskning er fokusert på å designe elektromagneter som er superledende ved høyere derfor billigere å oppnå-temperaturer.
Levitation

Teknisk maglev biler fly. Gjensidig frastøtende magnetfelt mellom bilen og en pre-designet track-omtrent som en rail spor-force bilen til å flyte omtrent en tomme (avhengig av bil vekt og magnet styrke) over sporet. Denne konstruksjonen eliminerer mekanisk friksjon og tillater hastigheter på flere hundre miles i timen skal oppnås.
Propulsion

superledende magneter veksler mellom motsatt magnetisk ladning. Resulterer magnetisk tiltrekning og frastøting tjener til push-and-pull magnetisert bil langs sporet. Akselererende, styring og bremsing er gjort av den samme logikken av magneter tiltrekker /frastøter bilen til full fart og full stopp. Denne prosessen er synkronisert med datamaskiner og sensorer. Ved siden av fremdriftssystemer materialer, pålitelig programmering og software /hardware grensesnitt er nødvendig for maglev biler (og maglev tog) for å fungere skikkelig.
Utfordringer

Problemer med maglev biler oppstått blant mange nye teknologier. Høye kostnader og høye muligheten for økonomisk fiasko er svært fremtredende. For å kunne fungere på en bred skala, vil superledende elektromagneter må være billig å produsere og bruke. Hele maglev bil ensemble må være lønnsomt i et konkurranseutsatt miljø. På toppen av dette, er det et unikt sterk avhengighet av kraftige magnetfelter. Helseeffekter, i tillegg til interferens med nærliggende elektronikk, må tas opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91543.html

Previous:
Next:

konseptbiler