Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan resirkulere en bil

Resirkulering en bil kan virke en vanskelig oppgave. De fleste tenker på resirkulering som beregnet for mindre materialer, som for eksempel flasker eller papir. Imidlertid er den enkleste måten å resirkulere en bil for å se det ikke som ett stort prosjekt, men som flere mindre deler som enkelt kan resirkuleres. Faktisk er en bil består av mange ulike aspekter, slik resirkulering en bil er ikke så mye et spørsmål om resirkulering av hele bilen, men ta det fra hverandre og avhending av enkeltdeler. I de fleste tilfeller er det vanskelig for et gjennomsnittsmenneske å resirkulere deler av sin bil, men det finnes flere innretninger som vil hjelpe henne i denne prosessen. Instruksjoner
en

Ta hverandre barnas bilseter. Bilsetet har flere ulike deler som kan resirkuleres, og den enkleste måten å forberede den for resirkulering er å ta av stroppen og padding fra selve setet. Etter det kan padding og stropper lett bli gjenbrukt for et annet prosjekt mens setet kan bli donert til gjenbruk. Mange stater har områder som er spesielt satt opp for å motta resirkulerte bilseter. Ifølge nettstedet for Montgomery County, Maryland, det og andre fylker over hele landet vanligvis bruker firehouses som den sentrale beliggenheten for mottak av resirkulerte bilseter.
2

Ta dine dekk til et godkjent gjenvinningsanlegg. Gummien i bilens dekk er en av de beste delene av en bil for å resirkulere. Gummien i et dekk kan gjenbrukes i flere forskjellige produkter, for eksempel gulv dumper, lastebil seng fôr og landskapet mulch. Ifølge listen av fasiliteter ved Rubber Manufacturers Association, 48 stater har bestemmelser og etablert anlegg for resirkulering dekk.
3

tappe ulike væsker på et anlegg som støtter resirkulering slike væsker. Foruten å være farlig for miljøet hvis de er uforsiktig utgitt, kan flere væsker i en gammel bil kan resirkuleres og gjenbrukes. Disse inkluderer frostvæske og olje. Som dekk gjenvinning, er det bensinstasjoner som er lisensiert presses ut av væsken og resirkulere dem.
4

Skrap bilen for resirkulerbare metallet. Biler som er laget av flere forskjellige typer av metall, slik som kobber, aluminium og sink, som kan brukes på nytt i fremtidige produkter. De fleste auto wreckers eller scrapyards vil gjerne kjøpe selv de mest kjøre egen av biler for en anstendig pris, slik at de kan gjenvinne metallet i det for fremtidige produkter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91551.html

Previous:
Next:

konseptbiler