Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Grønn Bil Concepts

Grønn Hverdag refererer til å ha den minste carbon footprint som kan styres. Forurensning har blitt en svært stor bekymring for mange. Bil bransjer har tatt mange skritt mot å skape biler som er miljøvennlige . Kjørelengde

En måte at bilen selskapene forbedrer sine produkter for å skape mer miljøvennlige biler er ved å øke sin drivstoffeffektivitet . En drivstoffgjerrig bil blir bedre kjørelengde og derfor bruker mindre gass , som bidrar til å beskytte naturressursene .
Electric

En annen økende trend er etableringen av hybrid-og elektriske biler . Disse bilene bruker lite drivstoff i det hele tatt og noen bruker ingen. I stedet de kjører på strøm . Hybrider kjøre på en blanding av de to, bytte til gass når den har brukt opp den elektriske kraften .

Aerodynamikk

Utnytte aerodynamikk er en aktuell grønn bil konsept. En bil som er aerodynamisk bruker mindre gass fordi det skjærer gjennom luften lett . Dette resulterer i mindre strøm er nødvendig for å akselerere og holde en hastighet , og dermed redusere gassforbruket og økende miles per gallon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91549.html

Previous:
Next:

konseptbiler