Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

10th Grade Science Prosjekt om biler

High school-elever kan bare være å lære å kjøre, men de sannsynligvis allerede vet mye om biler. Tiende klasse forskningsprosjekter som involverer biler skal være mer i dybden enn å sette sammen en demonstrasjon av hvordan hjulene fungere, må de danne en viss hypotese og arbeide for å bevise dette punktet. Disse forskningsprosjekter imøtekomme interne driften av biler og teste nye måter å forbedre dagens system. Regenerativ Støtdemper

regenerative støtdemper prosjekter søker å konvertere lineær bevegelse og vibrasjon til elektrisk energi for å redusere energisløsing. Dette prosjektet viser hvordan regenerative støtdempere arbeide for å øke batterilevetiden i elektriske og selv hybrid elektriske biler. Den regenerative sjokk systemet bruker en lineær motor gjort av magneter og spoler for å produsere elektrisitet, og arbeider for å gjenerobre 20 prosent til 70 prosent av energien som normalt tapt i bilen suspensjon.
Elektrokromatisk Søn Tracking frontruten

elektrokromatisk sol sporing frontruten registrerer automatisk når sjåføren visjon er skjemmet av sollys. Dette prosjektet analyserer hvordan å eliminere behovet for manuelle solskjermer og redusere kjøring farer ved mørkere deler av frontruten solen er direkte påvirker. Solen sporing frontruten fungerer ved å utnytte systemet design, deler anskaffelse, bildeanalyse og kamera kalibrering for å aktivere spesielle paneler for å blokkere ut solens stråler.
Continuous Variable Transmission

kontinuerlig variabel transmisjon prosjektet viser hvordan du overfører makt gjennom bevegelige tannhjul. Ved å gjøre dette, kan prosjektet gi et tilnærmet ubegrenset utvalg av girutvekslinger. Dette fungerer ved detaljering ineffektivitet av tradisjonelle modeller, som viser hvordan prosjektet vil redusere driver ineffektivitet, bygge en testmodell styrt av datamaskin og teste hypotesen med den nye prototypen.
Semi-Trailer Major Drag

Dette produktet kommentarer på ineffektiviteten i traktor-trailer design ved å teste drag reduksjon effektiviteten av dets tilbehør. Gjennom bygging av en vindtunnel laget for å skalere, løser dette prosjektet hver funksjon effekt på luftmotstand kraft og søker å senke dem. Ved å øke høyden på tilhengeren, idet trekkraften blir også økt, ved å koble tilhengeren og traktoren med en fleksibel hylse, er motstanden reduseres, og dermed forbedre transport effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91579.html

Previous:
Next:

konseptbiler