Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Design en Body Kit

Design og implementere en unik og tilpasset body kit for din personlige kjøretøy kan legge signaturen setningen du ønsker. Legge til grunnleggende funksjoner eller mer ekstravagante tilbehør vil bli bestemt av ditt budsjett og tidsramme. Mange body kit design maler eksisterer for å hjelpe deg i gang. Personlige preferanser er svært viktig når de vurderer en tilpasset body kit oppgradering. Hvis du velger å starte fra scratch, uten å bruke maler, forberede seg på noen ekstreme utgifter og tidsbruk i å tilpasse bilen din kropp. Instruksjoner
en

Scan gjennom en rekke bilder som gjenspeiler body kit stiler på bilmodeller som ligner på det du eier. Disse er tilgjengelig gratis på nettet, og kan tilby deg en god grunnleggende innblikk i hva som er mulig avhengig av tid, kompetanse og budsjett.
2

Start med fronten av bilen og begynne å designe din kropp sett fra forsiden til baksiden, og den øverste til den nederste. Lag et Photoshop-dokument eller bruke en DAK (dataassistert konstruksjon) program for å lage et diagram av kjøretøyet. Legge til komponenter på bildet nesten som du designe din egendefinerte body kit. Hvis du ikke har tilgang til en datamaskin, skisse din design på millimeterpapir å skalere.
3

Design henhold til bilmodell. Forskjellige produsenter produserer tilpasses oppgraderinger som passer stilen og parametre av deres merkevare. Det er svært vanskelig, om ikke umulig, å passe en annen produsent del på bilen din.
4

Bestem de viktigste prioriteringene til din design. Fra panseret, til belysning og fendere, eller legge til en spoiler og nye dører, velger de viktigste funksjonene du ønsker å endre, og bestemme budsjettet og gå videre med det du har råd til og fullføre vellykket.
5

Design en body kit som passer med linjene og estetiske av kjøretøyet. Ta de riktige målinger av de komponentene du tilpasser, skrive dem på din design mal, deretter legge til andre funksjoner gradvis. Vurdere tid og verktøyene du trenger for å implementere design til virkelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91563.html

Previous:
Next:

konseptbiler