Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan designe en racerbil

Race biler er ofte helt pyntet i ulike farger. Ofte er det disse fargene på sponsorer som støtter racerbil, men de kan også være originale maling ordninger. En av de mest underholdende racerbiler å designe er Indy 500 bil. Disse bilene ser ut som en krysning mellom en jet og en racerbil og er noen av de raskeste bilene å reise på land. Lage et design for en racerbil kan gjøres som en gave til en rase entusiast eller som en måte å uttrykke din kreativitet og design ideer på en av de raskeste maskinene rundt. Du trenger
Papir
Drafting blyant
Black blekk penn
Kneaded viskelær
kunst beslutningstakere
Fargeblyanter
Vis flere instruksjoner
1.

Tegn legeme av løpet bil med et stort dråpeform i midten av siden. Legg til en lang tynn ovalt formet i midten av denne form som strekker seg nedover forbi fronten av tåre å skape fronten av løpet bil. Legg bakhjulene med to rektangel figurer som kommer fra øvre venstre og høyre side av racerbil design. Legg forhjulene med to rektangler som er litt mindre enn bakhjulene. Plassere disse nederst til venstre og høyre side av bilen.
2

Legg et rektangel i mellom bakhjulene. Dette vil fungere som spoilere. Legg til en sidelengs "L"-form til den fremre høyre side av nesen. Reversere denne formen og legg denne på venstre side også. Lag sjokk og støtter for hjulene med 4 diagonale linjer kommer ut av sentrum på innsiden av hjulet og feste til kroppen av racerbil.
3

Tegn førersetet med en rektangulær form i midten av løpet bil som kommer til et punkt rundt på forsiden. Legg en sirkel til baksiden av denne form til hjelmen for sjåføren. Legg armene med to buede linjer under hjelmen. Legg en liten dråpeform like bak ryggen på føreren.
4

Slett noen linjer som overlapper hverandre. Blekk hele utformingen av racerbil. La blekket tørke i 5 minutter og nøye slette blyantstreker.
5

Color utformingen av løpet forsiktighet ved hjelp av kunst markører. Farge hjulene sort og hjelmen av driveren mørkegrå. Color foran venstre og høyre side av rase omsorg blå. Legg rødt til midten av nesen av løpet bil. Legg blå lavt i venstre og høyre side av den viktigste tåre dråpe form. Legg rødt til øvre venstre og høyre side av løpet tåre dråpe form. Gjør spoileren veksler mellom blått og rødt på samme måte som foran i løpet bil. Legg rødt til den nedre halvdelen av det lille dråpeform bak føreren. Legg blått til spissen av denne formen.
6

La kunsten markører tørke og markere design med fargeblyanter. Legg høydepunktene i rosa til midten av de røde områdene. Legg lys blå til midten av de blå områdene. Lag skygger med en mørk grå farget blyant i nærheten av baksiden av rase bil og rundt sidene av kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91537.html

Previous:
Next:

konseptbiler