Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Audi RSQ Specs

Audi RSQ er en konseptbil utviklet for 2004 filmen "I, Robot", ment å skildre en futuristisk kjøretøy i år 2035. Mens normen for andre filmer og serier er å endre et eksisterende kjøretøy, for denne filmen Audi tilbudt en one-of-a-kind, revolusjonerende design. Med bare 10 uker å designe og bygge bilen, møtte designere en tid innsnevring samt utfordringen med å utforme en futuristisk bil som fortsatt representert merket Audi. Resultatet ble en innovativ bil med nye linjer og banebrytende funksjoner som også holdt noen viktige Audi egenskaper. Motor

Kjennetegnet på Audi RSQ er en mid-motor design, der bilmotor er plassert mellom for-og bakaksel. Den RSQ drives av en ekstremt kraftig motor: en 5,0-liters twin-turbo V-10, med 610 hestekrefter og 533 fot-pounds av dreiemoment. Bilen akselererer til 62,14 miles i timen på bare 4,1 sekunder.
Utvendig design

Kanskje det mest oppsiktsvekkende funksjonen på Audi RSQ er dens sfære-formet hjul, utformet for bevegelse i alle retninger uten å måtte snu. De to dørene er bak-hengslet, festet til "C" innlegg på bilens karosseri, og åpne butterfly-stil. Den RSQ kropp er skulpturerte, flat og bred, med en aluminium hette plassert over motoren, rett bak sittegruppe. Kjennetegnet på fronten er kantete utsparinger for frontlykter og side luftinntak. Den velkjente Audi emblemer er funnet på grillen og på baksiden av bilen. Sin glass-fiber, laminat kroppen er belagt med månens sølv maling som tar på seg en gyllen nyanse når de utsettes for sterkt lys.
Interior Design

Redusert til det grunnleggende om kjøring, er interiøret i Audi RSQ designet for å ligne et fly cockpit, med styrekonsoll rundt førerens bøttesete. De to-personbil har Audis Multi Media Interface (MMI), der informasjon blir matet knyttet til å kjøre bilen. Den RSQ U-formet ratt bretter ut av instrumentpanelet, og et bredt panoramisk frontrute gir økt synsfelt. Radioen og air-condition anses sekundære funksjoner, med andre underholdningsfunksjoner tatt ut helt. Fargevalget av interiøret har en mørk, teknisk utseende med sparsom sølv aksenter og rød RSQ navnetrekk på dørstokker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91564.html

Previous:
Next:

konseptbiler