Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Fakta om Solar Race Cars

Solar racerbiler bidra til å utvikle teknologi design ferdigheter for universitetsstudenter og fremme effektiv og praktisk bruk av alternativ energi. Disse racerbiler viser at solenergi er et holdbart og billig energikilde for moderne bil.
Energy fanget mot sollys driver solenergi racerbiler.
bakgrunn

Solar racerbiler begynte å konkurrere i 1985 som en intellektuell og praktisk trening for design studenter, men avansert teknologi har bedt interesse for rase sponsing fra offentlige og alternative energiselskaper.

Speed ​​

Dagens solceller racerbiler er drevet av lithium batterier og kan oppnå en toppfart på 75 km /h med en 2-hestekrefter elektrisk motor.

Regn Dancer

Oregon State University $ 50,000 Regn Dancer er en tre-hjuls kjøretøy ved hjelp av en titan ramme og en glassfiber og karbonfiber kroppen dekket med 418 monokrystallinske silisium celler til å fange sollys.
Regler

Solar utstyr varierer avhengig av rase regler, men noen hendelser krever at solenergi biler ikke må overstige seks kvadratmeter totalt solcelle /reflektor området og må møte spesifikke batteri teknologier.
Structural Integrity

Solar racerbiler er pålagt å ha en solid struktur med en suspensjon, styring og bremsing system innrapportering til arrangørene, i henhold til den nordamerikanske Solar Challenge.
Drag Races

Solar dragster avvike fra avstand racing ved hjelp av solenergi fanget over en kvart mile straks uten hjelp av batterier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91542.html

Previous:
Next:

konseptbiler