Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan bygge en prototype Car Body Out of Foam Board

forut for produksjon av en prototype bil, vil designere ofte konstruere en modell av konseptet bilens design ved hjelp av skum og skum bord. Dette tillater dem å arbeide med en nedskalert versjon av bilen og lett finjustere aspekter av design. Bygg din egen prototype karosseriet design ved hjelp av skum bord kan hjelpe deg å bringe fysisk form til dine ideer og inspirasjon. Du trenger
Rett barberblad
Skum bord
Blyant
Ruler
Gummi sement
Vis flere instruksjoner
en

Print ut en kopi av design planer for din prototype bil. Dette kan være granulert design utarbeidet ved hjelp av en spesialisert programvare eller enkle design spesifikasjoner du har samlet på egen hånd. Du vil bruke design spesifikasjoner for å lede etableringen av skum bord prototype.
2

Bestem omfanget og størrelsen på modellen karosseriet som du ønsker å bygge. Du kan dele den faktiske foreslåtte dimensjoner av bilen ved et tall, slik som 24, for å få dimensjonene for en 01:24 skala-modell. Skriv ned disse nedskalert målinger som du vil trenge dem i kommende trinn.
3

Bruke linjal og blyant, skissere ulike karosserideler som du trenger på et flatt stykke skum bord. Bruk nedskalert dimensjoner for å definere størrelsen på hver skumkartong kroppen panel.
4

Skjær karosserideler ut av skum bord ved å kjøre barberblad rundt de skisserte kanter som du merket ved hjelp blyant i forrige trinn. Sett hver kroppsdel ​​panel side og merke det, hvis du føler det er nødvendig, mens du arbeider gjennom stykke skum bord.
5

Konstruer prototype karosseriet ut av skum bord ved å sette sammen de forskjellige bitene, med original design skisse å veilede deg, og sikre dem sammen ved hjelp av lys strøk av gummi sement. Starte byggingen av modellen karosseriet med de største bitene, for eksempel taket, og jobbe deg ned til det punktet hvor du kan integrere mindre og mer detaljert design aspekter inn i prototypen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91574.html

Previous:
Next:

konseptbiler