Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

International Scout Identification

Sport Utility Vehicles ( SUV) kan skilte med firehjulstrekk og andre fasiliteter har blitt vanlig på amerikanske hovedveier og sideveier . Men hva kjøretøyer påvirket disse relative nykommere ? En av disse påvirkningene bare kan være International Scout . Identifikasjon

International Scout refererer til en lastebil /jeep modell produsert av International Harvester . Dette er grunnen, mer ofte enn ikke , vil du se den fulle betegnelsen , International Harvester Scout . The Scout var en av de første firehjulsdrevne kjøretøyer introdusert til det amerikanske markedet .
Historie

Designs for the Harvester Scout begynte på slutten av 1950-tallet , en tid når den eneste sammenlignbare bilen var den militære stilen jeep. Den første modellen ble lansert i 1960 med en nydesignet Scout ankommer i 1965 . Året 1971 så utseendet på Scout II . Formell produksjon av International Harvester Scout opphørte i 1980 .

Funksjoner og fakta

The Scout er preget av en heller boxy design, bygget ut av en metallplate legeme . Markedsført som en pickup lastebil samt en utility vehicle , noen hevder Scout var et prinsipp forløper for spredning av SUVer som fulgte på 1980-tallet og utover. Under års produksjon , rullet litt over 500.000 Scouts av samlebåndet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91567.html

Previous:
Next:

konseptbiler