Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Historien om Hydro Cars

Hydro biler er biler som bruker hydrogen som drivstoff. Motorene av disse bilene omdanne kjemisk energi av hydrogen til mekanisk energi i stedet for ved hjelp av en forbrenningsmotor som driver ut av drivstoff. De fleste hydro biler opererer utenfor av brenselceller, som fungerer ved å blande hydrogen med oksygen og deretter konvertere den til elektrisk energi. Tidlig Hydrogen Fuel Forskning

Så tidlig som i 1807, gjorde Francois Isaac de Rivaz den første forbrenningsmotor i en bil ved å slippe komprimert hydrogengass fra en ballong. Andre oppfinnere som Samuel Brown, Samuel Morey og Etienne Lenoir også produsert biler drevet av lignende ideer.
Development

Den tidlige hydro bilene var ikke vellykket, men dagens hydrogenbiler blir eksperimentert med på grunn av deres reduserte utslipp og kvalitet av å være en bærekraftig ressursforvaltning. Den første ikke-kommersiell hydro bil sluppet var den FCX ​​Clarity hydro bil, som ble produsert av Honda. USA begynte å teste hydrogen for energiforbruk i 2007. Land som Japan, Tyskland og Norge er også i forkant i utviklingen av hydro biler.
BMW Hydrogen 7

Den tyske bilprodusenten BMW produserte Hydrogen 7, som er en sedan drevet av en dual-fuel forbrenningsmotor. Å være en hybrid --- en bil som opererer delvis ut av hydrogen og delvis ut av bensin --- bilen trenger bare en gallon bensin til å kjøre 17 til 18 miles.
Chevrolet Equinox

General Motors har produsert en rekke hydro biler. The Equinox er en populær modell og bruker hydrogen som drivstoff med vanndamp som den resulterende utslipp. Den største ulempen med denne modellen er at brenselcellen er forventet å bare siste 50.000 miles.
Kritikk

Kritikere hevder at overvinne den økonomiske og tekniske utfordringen i å implementere en bred bruk av hydro biler er ventet å ta flere tiår. Plug-in hybrider, er naturgass kjøretøy og elektrisk batteri kjøretøy antas av enkelte å være enklere alternativer for å lette avhengighet av petroleum olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91547.html

Previous:
Next:

konseptbiler