Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan bli en bil Designer

Hvis du ønsker å lære å bli en bil designer, vil du trenge mer enn talent for å tegne bilder. Car design er faktisk en av de vanskeligste design karrierer å bryte seg inn. Det er mange ting du trenger å vite før skolestart til å bli en bil designer. Instruksjoner
en

Påfør på mer enn en skole som tilbyr Car Design klasser. Besøk skolene på forhånd og snakke med studenter ved bilen utforming klasser for å finne ut nøyaktig hva som kan læres der. Noen skoler er nær bilen selskaper og vil ta sterk retning fra dem, så avgjøre om dette passer med det du ønsker.
2 p Det er ca 20 av disse skolene landsomfattende og landing en plass i en av dem kan være vanskelig. Etter å ha gode karakterer i matematikk og naturfag er et stort pluss. Ha gode 2-D tegneferdigheter, kunst og design klasser i videregående skole og gode karakterer i matematikk og fysikk (for alle beregningene som trengs i design).
3

Etterbehandling skole med en fire-årig utdanning i design er ikke nok. Du bør også praktikant på et design studio for praktisk erfaring. Gå gjennom rådgiver på skolen, professorer og jobb plassering avdeling for å finne disse studioene.
4

Lag en portefølje av alle dine design fra skolen og internship. Disse designene kanskje aldri har vært brukt, men å ha dem i en profesjonell leter porteføljen er den eneste måten å vise potensielle arbeidsgivere dine evner. Sett din portefølje på CD-ROM også, for å sende i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91529.html

Previous: No
Next:

konseptbiler