Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hva er en Gearhead ?

" Gearhead " er et slanguttrykk og refererer til en person en som er ekstremt interessert i å fikse , endring og ombygging biler. En gearhead kan også ha kunnskap om datamaskiner , elektronikk , teknologi og gadgets . Biler

henvisning til noen som en " gearhead " oftest beskriver vedkommendes dyktighet og engasjement for å fikse , endring og ombygging biler. En gearhead ville stolt bære begrepet, og vise en sveising brenne som et merke av ære . Gearheads vanligvis ikke er så opptatt med å kjøre sine biler som de er med å fikse og gjenoppbygge dem .
Datamaskiner

Begrepet " gearhead " kan brukes til å beskrive noen som har en lidenskap for å fikse og endre datamaskiner , selv om dette brukes langt sjeldnere enn i referanse til biler. En datamaskin gearhead nyter bygge datamaskiner fra scratch . De er stadig oppgraderer sin hardware med de nyeste delene og teknologi.
Gadgets

" Gearhead " kan også brukes til å beskrive noen som har en lidenskap for bygge , fikse og endre gadgets. Disse gadgets kan være hevdvunne stykker som kompass , klokker og gamle kamera eller lydutstyr , samt nyere teknologi som mobiltelefoner og spillkonsoller .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91559.html

Previous:
Next:

konseptbiler