Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan lage en bil Street Legal

En hjemme-bygget bilen, enten laget fra bunnen av eller endring av en eksisterende modell, må være i samsvar med gjeldende forskrifter fastsatt av statens Department of Motor Vehicles før du lovlig kan kjøre den på veien. Flere bestemte komponenter må inkluderes for en bil som skal anses trygt å kjøre på offentlig vei, men disse varierer fra sted til sted. En slik bil må også være registrert hos biltilsynet, og vanligvis må være merket med en spesiell lisens plate. Instruksjoner
en

Forskning bygging krav for biler i ditt område. De eksakte lovene vil variere fra stat til stat. Spør på ditt lokale bibliotek for de juridiske dokumentene forskrivning de nødvendige funksjonene. Hvis informasjonen ikke er tilgjengelig på biblioteket, ta kontakt med byrået som gjennomfører de street legal-tester i ditt område - vil trolig staten politi eller et registrert mekaniker. Bygge eller modifisere bilen for å passe regelverket.
2

Finn ut hvilke tiltak som er nødvendig for å registrere bilen i staten der du bor. Les vilkårene for registrering på dmv.org for din type bil, enten custom-bygget eller berget. Klikk først på statens navn nederst på siden for å få riktig informasjon.
3

Arbeid gjennom registreringsprosessen, fylle ut papirene, betale avgifter, gjennomgår inspeksjoner og fullføre alle andre trinn som kreves i staten for å få juridisk rett til å kjøre bil på veien. I California, for eksempel, må du presentere et program for registrering, Statement of Construction og bevis på eierskap for å registrere, samt ha bilen kontrollert av California Highway Patrol og sjekket for utslipp av Bureau of Automotive Repair. Disse kravene vil variere fra stat til stat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91558.html

Previous:
Next:

konseptbiler