Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Design en Cop Car

designe en unik politibil kan være en fin aktivitet for elever som lærer om funksjonene til regjeringen. Du kan få elevene utforming politibiler og skape sin egen fiktive politiet i en liten by som de har opprettet som en del av et Samfunnsfag prosjekt. Dette vil gi elevene et visuelt hjelpemiddel og utnytte sin kreativitet hjelpe dem til å bli interessert i læringsprosessen. Designe en politibil kan også være gunstig for bilentusiaster som liker å lage alle typer design for et bredt spekter av biler. Du trenger
Papir
Drafting blyant
Prismacolor kunst markører
Sort blekk utkast penn
Kneaded viskelær
Vis flere instruksjoner
1

Tegn et rektangel i midten av siden. Dette vil fungere som den grunnleggende rammen for din politibil design. Legg hjulene med en sirkel nederst i høyre hjørne av rammen og en annen nederst i venstre hjørne av rammen. Du trenger bare å legge to sirkler som denne designen er en profil visning av politibilen. Legg en litt buet rektangel over toppen midten av rammen for å lage taket av politibilen.
2

Tegn foran vinduet med en omvendt "L"-form på innsiden av venstre side av taket av bilen. Legg retningsgivende for forsiden vindu med en rektangulær form som kommer til et punkt som en trekant på sitt nedre venstre hjørne. Legg baksiden vinduet for politi bil utforming med et rektangel direkte til venstre for den fremre side-vinduet. Tegne en tynn rektangel på taket av bilen for å skape rammen av politiet lys. Legg dørene med en vertikal linje som går mellom de to sidevinduene. Legg til en annen vertikal linje kommer ned fra nedre venstre hjørne av forsiden vinduet.
3

Tegn retningslinjene for de fremre frontlykter med en litt buet rektangel inne foran på venstre side av rammen . Legg den tilbake baklys med en liten firkant inne bak høyre side av politibilen rammen. Lag retningslinjer for siden vise speil med en liten firkant festet til fronten nederst på forsiden vinduet. Legg retningsgivende for rampelyset på politibilen med en trekant festes på utsiden av frontruten. Lag dørhåndtakene med to små, flate ovaler på øverste høyre side av hver dør.
4

Tegn grillen foran politibilen med en firkant festet på innsiden av fronten på bilen like over og til venstre for frontlykter. Tegn en liten sirkel inni hvert hjul. Slette eventuelle overlappende retningslinjer som du ikke ønsker å ha i din design.
5

Tegn over hele design med en svart penn for å gjøre linjene permanent. La blekket tørke i fem minutter og slette blyant under blekk. Fargelegg din utforming noen måte som du ønsker å bruke Prismacolor kunst markører. Tradisjonelle farger for design av en politibil innebære en svart front hette, svarte dekk, og røde og blå lys på toppen av bilen. Frontlykter kan være farget gul og baklysene røde. Du kan legge til ditt eget politi emblem ved å tegne og fargelegge et skjold design på øvre høyre side av kroppen av politibilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91535.html

Previous:
Next: No

konseptbiler