Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hva er verdens raskeste bil?

Ifølge "Guinness Book of World Records," verdens raskeste serieproduserte bil er SSC Ultimate Aero TT. Dette gjelder fra og med 2009, men som bilteknologi fortsetter å øke, vil Aero TT sikkert være out-fremført av raskere biler i nær fremtid. Historie

SSC Ultimate Aero TT er en produksjonsbil fra Shelby SuperCars (grunnlagt i 1999) som ble solgt som en prototype i 2004, og har blitt modifisert til en viss grad hvert år siden 2006, ifølge Shelby SuperCars (SSC).
Motor og Frame

SSC Ultimate Aero TT benytter en Chevrolet V-8 motor, og har en karbon-fiber kompositt rammen. Bilen veier £ 2800.
Hastighet og akselerasjon

"The Guinness Book of World Records" offisielt registrert toppfarten på 257,44 mph, med null- til-60 akselerasjon på under tre sekunder. The Ultimate Aero TT kjører en kvart mile på under 10 sekunder.
Standardfunksjoner

The Ultimate Aero TT leveres som standard med håndsydde, rase-klare seter som kan huse en driver opptil seks fot 7 og £ 300. På $ 585 000, det kommer også med elektriske vinduer og låser, et sikkerhetssystem, en DVD-spiller, et backup kamera, høydejustering, et førsteklasses lydanlegg og mer.
Teste Bil

Chuck Bigelow, i moden alder av 71, kjørte Ultimate Aero TT på en lukket-off delen av en motorvei. Per Guinness 'regler, da han gjorde en annen pass, og de to hastigheter ble midlet. Jerod Shelby, eier av Shelby SuperCars, hevder at seks til 10 mph var igjen "på bordet" på grunn av ufullkommenhet av testbane (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91539.html

Previous:
Next:

konseptbiler