Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Design din egen sportsbil

Sportsbil har unik design som spiller opp sin stil som raske og glitrende biler. Glatte former og aerodynamiske design dominerer stilen på de fleste sportsbiler. Designe din egen sportsbil kan gjøres ganske enkelt ved å tegne dine ideer ut av et ark. Du står fritt til å eksperimentere med ubegrensede designmuligheter til du finner et design som virkelig snakker til deg. Opprette selve designen krever at du skal bryte bilen ned i enkle figurer over hvor du kan bygge lag av design og detaljer. Du trenger
Papir
Drafting blyant
Black blekk penn
Kneaded viskelær
Prismacolor kunst markører
Vis flere instruksjoner
en

Tegn en stor rektangulær form som har buede øvre høyre og venstre hjørne. Fest et trapesformet til toppen av sportsbil å skape foran vinduet. Denne form bør være mindre i toppen og bredere ved roten. Tegn en lang, tynn rektangel på bunnen av fronten av bilen for sportsbil grillen. Legg til to rektangler under venstre og høyre hjørne av fronten av bilen for å lage hjulene.
2

Tilsett sidespeil til utformingen av sportsbil med to små rektangler kommer av Nederst til venstre og høyre hjørne av frontruten. Legg frontlykter med to små rektangler på venstre og høyre side av fronten av bilen. Gjør denne formen kommer til en vinkel på innsiden kanten. Tegn en "T" kors form inne i grillen på bilen. Legg en sirkel til venstre og høyre side av grillen.
3

Tegn vindusviskerne på din sportsbil design med to lange, tynne rektangler nederst på frontruten. Legg logoen til fronten av bilen med en buet rektangel like over en opp-ned trekant. Du kan lage ditt eget navn på bilen og plassere den på den buede rektangel og lage en logo inni trekanten.
4

blekk over alle dine blyantstreker å gjøre dem permanente. Vent fem minutter og nøye slette blyantstreker. Steady siden mens du slette ved å sette din venstre hånd i en "L"-form i hjørnet av bildet. Dette vil hindre design fra folding eller krøller mens du viske ut.
5

Color hele sportsbil design med Prismacolor kunst markører. Dette er samme type markører som profesjonelle designere bruker for bil konsept illustrasjoner. Color kroppen av sportsbil lys grønn Legg mørk grønn rundt midten side av panseret av bilen og til korset formen på grillen. Legg til mer mørk grønn til sidespeil. Color seksjonene rundt "T" av grillen svart. Gjør dette for dekkene samt vindusviskere. Color foran vinduet grå og bruke gule på frontlyktene. Color den buede rektangelet for logoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91536.html

Previous:
Next:

konseptbiler