Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan lage en ballong drevet bil

Når det gjelder konseptbiler er ingen idé for vilt til å gi det et forsøk. Med drivstoffpriser topping $ 4 per gallon, alternativ-drevne biler er en ekte nødvendighet. Her er hvordan å lage en ballong-drevet kjøretøy. Ditt oppdrag, bør du velge å akseptere det, er å lage en fullskala modell av denne ballongen-drevet bil som vil få deg fra punkt til punkt. Hvis du mislykkes, vil du bli disavowed. Denne artikkelen vil ødelegge seg selv i løpet av 60 sekunder. Hvis alt annet mislykkes, ta kontakt med "Rød Grønn." Du trenger
Chassis
Wheel montering foran og bak
Bellows Ski Vær ballong
Duct tape

Vis mer Instruksjoner
en

Finn et chassis og hjul montering. Du kan finne noe på ditt lokale bilopphugging, eller du kan prøve å bruke en gammel pedal båt. Fest et hjul montering til din valgte chassis. Den lettere chassis og hjulet, jo mer sannsynlig at ballongen-drevet bil være å fungere ordentlig. Pass på å smøre hjulet.
2

Fest en blåsebelg til munningen av en værballong med duct tape, med åpningen av ballongen bakovervendt i bilen. Dette er så du kan fylle opp lett.
3

Fyll værballong til kapasitet.
4

Slipp ut luft fra ballongen for å gjøre kjøretøyet flytte. Refill med belgen. Når du er for sliten til å jobbe belgen, bruker kvartalene å ringe for en tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91548.html

Previous:
Next:

konseptbiler