Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Tekniske spesifikasjoner for en 2008 Ford Taurus X

Den originale Ford Taurus ble utgitt i 1986 som en familie sedan. Gjennom årene Ford gjort store endringer på kjøretøyet, og i 2007 presenterte Ford Taurus X som en modell for 2008. Ford Taurus X ble laget for å erstatte Ford Freestyle, og 2008 Taurus X ble utgitt som en crossover Sport Utility Vehicle. Den siste Ford Taurus ble utgitt i 2009, da Ford valgt å avvikle modellen i sin 2010 line up. Klipper og funksjoner

Ford lanserte 2008 Taurus X i tre trimme nivåer: Sel, Eddie Bauer og Limited edition. Alle modeller er crossovers mellom en sedan og en SUV, noe som gjør det til en mellomstor familiebil. Grunnleggende interiørdesign har en kapasitet på seks passasjerer. En split-benk typen sete er tilgjengelig for installasjon på sin andre rad, slik at kjøretøyet skal romme syv passasjerer.

Basen trim SEL leveres som standard med automatisk frontlykter, en duo-tone utvendig design, aircondition, lydanlegg med CD-funksjonalitet, en makt førersetet, en skinntrukket ratt med lydkontroller, strøm tilbehør og 17-tommers lettmetallfelger. For Eddie Bauer trim ekstra funksjoner inkluderer skinninteriør, automatisk klimaanlegg, en premium lydanlegg med en seks-CD-skifter og MP3 evne og 18-tommers hjul. Premien Limited edition trim legger strøm oppvarmede seter foran, en midtkonsoll på andre rad, en bakre parkering sensor og en premie Audiophile stereoanlegg.
Engine resultatutvikling

Alle modellene er utstyrt med en 3,5-liters V-6 drivverket. Denne motoren har en effekt på 263 hestekrefter ved 6250 rpm, og et dreiemoment på 249 fot-pounds ved 4500 rpm. Den har en dobbel overliggende kamaksel, DOHC, konfigurasjon, med fire ventiler per sylinder. Dens boring og slaglengde er 3.64 og 3,49 inches, og kompresjonsforhold er 10.3:1. Alle modellene kommer også standard med en seks-trinns automatisk girkasse med overdrive.
Sikkerhet og Priser

Standard sikkerhetsfunksjoner for 2008 Ford Taurus inkluderer anti -bremsesystem, barns sikkerhet dørlåser, en anti-tyveri-system, elektriske vinduer og dørlåser og en trekkraft og stabilitet kontrollsystem. Den kommer også standard med front, forsiden, side gardin og passasjer. Som i 2010, en 2008 Ford Taurus X koster rundt $ 16,900 til $ 21,400, avhengig av modell og funksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91565.html

Previous:
Next:

konseptbiler