Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Spankulere Compression Verktøy

Struts er strukturelle komponenter som er utformet for å motstå langsgående komprimering. Den type støtte gis av slike struts er en ytre-vendt en, i sin lengderetning. Denne støtten har evnen til å skille to andre komponenter og er ofte brukt i arkitektur og ingeniørkunst. Struts er også brukt i fly for å støtte vinger, hangglider og i landingshjulene. Dessuten luftfartøy, er avstiverne også vanligvis brukes ved fremstilling av biler. Strut fjærkompressor Tool

strut våren komprimering verktøyet har to armer festet på motsatte sider av linjeavstand sløyfer av en strut våren. Disse to armene er tilpasset mot hverandre for å komprimere fjær er adskilte spoler. Kroker er koblet til bunnen av verktøyet og de motsatte ender av armene er forbundet ved omdreiningspunktet. Verktøyet har to kryss hoder, en gjenget kryss hode og en bærende kostnaden hode. Begge kryss hoder oppta hele rommet mellom armene i hvert par. En forlengelse av lasten skruen sitter mellom kryssforbindelsen hodene av hvert par av armen. De to kryss hoder kan justeres enten bort fra eller mot hverandre ved å rotere lasten skrue i motsatt retning.
Strut String Kompressor Tool

strut streng kompressor verktøy er også referert til som musling shell-stil våren kompressor verktøy. Den består av en øvre og en nedre arm som er festet ved en av sine ender på dreietappen. Langs lengden av hver arm er det et gjenget Avtrekkingsskrue som passerer gjennom den øvre trunion. Like under hodet på skruen presser er en vanskelig stålskive som er etterfulgt av et mykere skive. Den bronse skiven er plassert mot toppen av trunion. Vaskemaskinen forsamlingen har en flat overflate som vanligvis er et kvadratisk tverrsnitt fast over den sylindriske formen på trunion.
Universal Strut fjærkompressor Tool

strut komprimering verktøyet er utviklet for å komprimere strut kilder av varierende diameter. Den kan brukes for hånd eller med en muttertrekker. Sikkerhetsmessige låseboltene finnes på dette verktøyet brukes til å holde kjevene til kompressoren på plass. Dette verktøyet presenterer en 7-tommers av reiser og har en 6000 lbf maksimum arbeidsbelastning. Den har kulelager som lette komprimering prosessen når enkle håndverktøy blir brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91566.html

Previous:
Next:

konseptbiler