Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Chevrolet Sabia Spesifikasjoner

Produsert av Chevrolet divisjon i General Motors, var Sabia en ukonvensjonell konsept kjøretøy som hadde premiere på 2001 North American International Auto Show. Den Sabia design kombinert en kompakt bil med en liten pickup seng bak, noe som gjør det til en "pickup bil", en varm nytt konsept Chevy prøvde å markedet på den tiden. Oppkalt etter en brasiliansk fugl og skapt av GMs Brasil Design Center ble Sabia opprinnelig ment for den aktive, unge pendler som også trengte ekstra plass på baksiden for liten belastning. Chevy Sabia aldri nådd produksjon og ble produsert utelukkende for 2001 auto show. Motor og girkasse

Chevy Sabia er designet med en kompressormatet 2,2-liters, firesylindret rett inline bensinmotor. Også tilgjengelig var en 1,8-liters firesylindret motor og en 2,0-liters firesylindret motor. Den Sabia var en forhjulsdrevet bil som inneholdt en automatisk girkasse.
Eksteriør og interiør Mål

Ansett som en kompakt bil, var Sabia størrelse beskjeden, med en lengde på 173,2 inches og en høyde på 59,4 inches. Den hadde en akselavstand på 104,3 inches og en totalvekt på £ 3523. Den Sabiá 20-tommers hjul hadde P105/50-R14 dekk på både forsiden og baksiden. Interiøret hadde sitteplasser for fire passasjerer, og den inneholdt 1202 liter passasjer plass.
Design

Sabia sin firedørs, ble utility coupe design basert på GMs gamma-plattformen. Dette var den plattformen også brukes for Corsa, en kompakt europeisk bil solgt under merkevaren Opel. Den Sabia førerhuset er designet i ånden av en coupe bil stil, i stedet for mannskapet drosjer sett på lastebiler. Dens bratt C-stolpen (den bakre mest søyle som støtter en bil kropp) garantert mer takhøyde for passasjerene i baksetet og også tillatt baksetene til hvile. "Suicide-stil" bakdørene hadde sin hengslet bak og åpnet mot fronten, noe som gjør det enklere for passasjerene å gå inn og ut. De tradisjonelle sidespeil ble erstattet av bakovervendt kameraer, plassert i et rom bak de fremre fendere. Fraværet av sidespeil bidratt til å redusere Sabia er luftmotstand og bedre drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91561.html

Previous:
Next:

konseptbiler