Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> konseptbiler >> Content

Hvordan Paint Auto Flames

For et unikt utseende bil, male flammer er en måte å tilpasse din bil. Det er en ganske enkel oppgave trenger bare maskeringstape, en frihåndstegning eller mal, og noen auto maling. La bilen tørke i mellom strøkene og å kurere over natten for en polert, one-of-a-kind bil. Du trenger:
Spray maling pistol
Mal eller frihånd tegning
Red maling
Blue maling
Orange maling
malerens tape
avis eller malerens presenning

Vis mer Instruksjoner
en

Tegn en frihånd skisse av flammene bort på millimeterpapir. Tegne den å skalere vil gjøre det lettere å overføre til din bil. Ta hensyn til hvor kurvene og dips i bilen din er og hvor flammene vil falle ned på bilen. Hvis du ikke kan frihånd en tegning, finne en tegning av flammene som du ønsker å male.
2

Blås opp tegningen til størrelsen på området som du vil flammene til å dekke på bilen din . Dette kan gjøres på en kopi butikk, eller for hånd. Skjær ut omrisset av flammene.
3

Tape ned malen du kutte ut på bilen din. Tape ned cutout og bruk maskeringstape for å skissere flammene. Fjern malen.
4

Dekk eventuelle områder som ikke skal males med presenning eller en avis. Frontlykter, dørhåndtak og vinduer må være dekket også. Fest avis eller presenning med tape.
5

Paint på flammen farge med rød eller oransje maling i spray maling pistol. Spray i raske, lange slag for å unngå maling drypper. Sett av tid til å tørke mellom hvert strøk. To til tre strøk er standard for å få enda dekning.
6

Maling oransje eller blå som høydepunkter til dine flammene for et mer realistisk utseende. Høydepunktene ser best når malt i den laveste delen av flammene eller langs spisser og kanter.
7

Tørr i opptil 24 timer unna elementer som ekstrem varme, regn eller vind. Male på en klarlakk hvis ønskelig for en skinnende, polert utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/concept-cars/91550.html

Previous:
Next:

konseptbiler