Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows Near Corbin, Kentucky

Car viser er hendelser som tiltrekker bilentusiaster fra hele nasjonen. Fra klassiske hot rods til de nyeste sportsbiler, eiere og fans kommer til disse hendelsene til å beundre visningen av kvalitet og håndverk. Bilentusiaster i Corbin, Kentucky har nok av muligheter til å beundre disse kjøretøyene. Denne lille byen dypt i hjertet av bluegrass staten er hjem til flere bilutstillinger som har sen modell og vintage turer. Cumberland Cruise In

Cumberland Valley Cruise In foregår i hjertet av sentrum Corbin og er en årlig festival vanligvis holdt mellom mai og september. The Cumberland Cruise In har et stort antall gamle og sen modell biler som spenner fra klassiske Plymouth Road Runners til sen modell Ford lastebiler. Automotive entusiaster samles for å utveksle historier om sine biler, kjøpe, selge og handel, og få råd fra andre bileiere. Arrangementet tiltrekker seg også fans av biler som kommer for å beundre håndverket og stil av biler fra gamle dager, og det ofte er konkurranse tegninger med premier tilgjengelig. Per september 2010, var det ingen kostnad for opptak å delta på arrangementet.

Cumberland Valley Cruise In

606-528-5093

cumberlandvalleycruisein.com


Boonesborough Boogie

Den årlige Boonesborough Boogie Nationals Car Show arrangeres like utenfor sør for Richmond, Kentucky, som ligger bare en 30-minutters kjøretur nord for sentrum Corbin. Den Boonesborough Boogie Nationals, sponset av den sørlige Knights of Central Kentucky, er en stor årlig begivenhet som trekker bilentusiaster fra hele staten. Showet vanligvis holdes i midten av oktober hvert år, og tilbyr massevis av regionale mat leverandører, trekninger og bil konkurranser i tillegg til biler på skjermen. Per september 2010 var avgift for å delta Boonesborough Boogie Nationals $ 2 per person eller $ 5 per bil belastning. Barn 12 og under ble innlagt gratis. Det var også en $ 15 påmeldingsavgift for eiere som ønsket å oppgi sine kjøretøy for visning.

Boonesborough Boogie Nationals

230 Donalynn Drive

Frankfort, 40601 Kentucky
< p> 502-226-5405

southernknightsofcentralkentucky.com
NIBROC Festival

NIBROC Festival er en årlig 4-dagers arrangement som finner sted i sentrum av sentrum Corbin, Kentucky, og er sponset av City of Corbin og Whitley Fylkesmannens Tourism. En attraksjon omtalt i festivalen er en klassisk bil show, hvor gamle biler og lastebiler er utstilt for glede for bilentusiaster. Biler inn i showet inkluderer fullt restaurert 1955 chevrolets, vintage Dodge Chargers, tidlig modell lastebiler og tilpassede motorsykler. Arrangementet har også mat boder etter område leverandører og en rekke gratis konserter utført av lokale kunstnere. Per september 2010 var NIBROC Festival et gratis arrangement åpent for publikum, og det var ingen kostnader å delta.

Corbin Economic Development Agency

101 North Depot Street

Corbin KY, 40701

606-528-6390

corbinky.org

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100408.html

Previous:
Next:

Car Shows