Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Japanese Classic Car Shows

Japanske biler er relative etternølerne til USA, markedet, kommer i stor grad i 1960. Som de fleste biler skal være rundt for et gjennomsnitt på 25 år før samlere kaller dem klassiker, er den japanske klassiske bilmarkedet i USA relativt liten. En rekke japanske klassiske bilen viser, både i USA og utenlands, er med på å sette japanske biler i større innflytelse og øke sin lille, men voksende, etter. Disse viser viser et utvalg av japanske biler, inkludert gamle Toyota og Mazda-modeller. Japanese Classic Car Show (JCCS)

Held i september hvert år, er JCCS "Amerikas første og opprinnelige storskala japansk Car Show

dedikert til Old School japanske biler." Showet startet i 2005 og er på Long Beach, California, i erkjennelse av havnens rolle i å bringe de første japanske biler til Amerika. En rekke store navn merker som Toyota, Mazada og Motul sponser den, og den viser et utvalg av japanske biler, fra Datsun Z-bil til Toyota Celica og Mazda rotary-drevet RX-7. Bilene er i ulike stadier av livet, fra nye off-the-fabrikk-gulvmodeller til kjærlig omsorg for retro saker. Showet koster $ 8 for voksne å komme inn, med barn under 12 går i fri.
Japanese Classic Car Show Australia

I Queensland, Australia The Rising Sun Collectors Register over Australia og Mazda "Fire av klubber" Car Club ofte slå seg sammen for å holde japanske Classic Car Shows, typisk i februar hvert år. Disse hendelsene er åpne for japanske biler som er bygget før 1986, og inkluderer en konkurranse om den beste bilen, med inngang koster $ 10 for 2 biler og $ 25 for 3 biler. Unikt i feltet, publikum selv får stemme på vinneren av showet.
Alle Toyotafest

Held i Long Beach Queen Mary Park i California hvert år, er det Toyotafest en feiring av Toyotas historie og kulturarv. En rekke modeller vises, inkludert Frenchy Dexhoux prisbelønte Toyopet Crown samt en rekke Cressidas og Starlets. Den viser høydepunkter populariteten av japanske klassiske biler. Tradisjonelt corollas TE27s dominerte showet, men hendelser repertoar omfatter nå KE10s og TE51s Corolla modeller. Showet inneholder også en rekke klassiske pickups, inkludert sjeldne biler som S40 Crown pickup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100456.html

Previous:
Next:

Car Shows