Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Car Shows nærheten Libanon, Tennessee

Mange bilen viser er offentlige utstillinger av collectible biler --- slik som klassisk, antikk eller sportsbiler. De kan oppstå regelmessig, en gang eller to ganger i året. Held oftere, bil rally eller "cruise-in" begivenheter har en tendens til å være en mer uformell sammenkomst av bilentusiaster. Det er en rekke formelle og uformelle bil viser holdt jevnlig i eller i nærheten Libanon, Tenn Bilshow Holdt i Libanon, Tenn

Wilson Bank & Trust of Libanon, Tenn, presenterer den årlige Oktoberfest Antique Car Show i oktober. Årlig attraksjoner inkluderer visning av en rekke antikke biler - for eksempel T-Ford, lager Corvettes og modifisert Mustangs - sammen med live underholdning, leverandører og helseundersøkelser. Entre er gratis.

Wilson County Fair, som arrangeres årlig i august på Wilson County Fair, i Libanon, Tenn, også vert en antikk bil show som en del av den motoriserte-events konkurranse. Det er en per-kjøretøy påmeldingsavgift og profesjonell bedømme.
Årlig auto show i Nashville

Omtrent 30 miles fra Libanon, vert Nashville en rekke bilutstillinger. For eksempel er den årlige Nashville Auto Fest en kombinasjon bil show og swap møtes. Bilen Showet har forskjellige klasser av biler og lastebiler med pengepremier og utmerkelser; at swap møte er en mulighet til å bytte eller selge gamle bildeler. The Tennessee State Fairgrounds ble satt til å være vert for januar 2011 arrangementet

Også Nashville Corvette Club -. Arrangerer hvert år en Spooks og Eiker Car Show i oktober
- dedikert til nytelse av Corvette.
Hendersonville Cruise-ins

Om 30 miles fra Libanon, vert Hendersonville ukentlig uformell "cruise-ins". For eksempel er Hendersonville Cruise In holdt hver fredag, 18:00-21:00, fra april til oktober på Glenbrook Shopping Center. Dette er en familie-orientert arrangement der auto entusiaster dele historier og kameratskap.

Området bil elskere kan også nyte en ukentlig cruise-in, holdt året rundt hver søndag 24:00-15:00, på Papas Pizza i de River Oaks Plaza.

Steder og tider kan endres, så sikre tilgjengelighet for å legge planer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100455.html

Previous:
Next:

Car Shows