Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Slik unngår Ballot Farse på Car Shows

Å miste premien på en bil show på grunn av stemmeseddel stuffing er en irriterende opplevelse. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å hindre avstemning stuffing på ditt neste auto show. Du vil trenge hjelp av bileiere, skjønt, og årvåkenhet av frivillige som arbeider på messen. Hindre juks krever mye hardt arbeid og samarbeid, men ser gleden av den sanne vinneren er vel verdt den ekstra innsatsen. Du trenger
plakat bord
Pen
Paper
Klistremerker
Tabell
Ballet boksen
Vis flere instruksjoner
en

Skriv ut stemmerett kortene på plakaten bord. Kortene kan si hva du vil, men la det være plass på kortet for skytshelgen navn. Hvis din bil show vil spenne mer enn én dag, bruke en annen farge på plakaten bord for hver dag slik at gjester ikke kan kopiere den samme stemmegivning slip etter første dag.
2

Record navnene på bilen vise beskyttere på døren akkurat som de viser på ID. Bruk navnet oppført på ID sin, og ikke navnet de gir deg.
3

Gi lånetakerne med ett valgkortet. Skrive navnet sitt på kortet for dem. Se listen over skytshelgen navn for duplikater for å sikre at du ikke tilfeldigvis deler ut dupliserte stemmesedler.
4

Tilordne alle bilene i showet en rekke. Gi bileiere med tilsvarende nummererte klistremerker eller andre som vil bli stående ved siden av bilene gjennom hele showet. Når en patron ønsker å stemme for et kjøretøy, spør de bileieren for et klistremerke de kan knytte til sin stemmegivning slip.
5

Sett opp en tabell der en ansatt vil samle stemmesedler. Krever identifikasjon ved bordet slik at den ansatte kan ta opp navnene på velgerne (men ikke sin stemmerett resultater). Har arbeidstakeren sjekke listen over navn før hver patron kaster en stemme å sikre at det ikke er noen dupliserte velgere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100434.html

Previous:
Next:

Car Shows