Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Liste over bil auksjoner i Arizona

Arizona tilbyr en rekke bil auksjon stiler. Du kan finne din drømme klassisk bil eller muskel bilen på en av de store, årlige klassikere auksjoner, eller plukke opp en donert kjøretøy eller overtatt bilen på en av de ukentlige auksjoner. Noen auksjoner selge Junker eller fixer-øvre biler, mens andre slår sin plassering til en form for turistattraksjon. Barrett-Jackson Auction Company

Barrett-Jackson ble grunnlagt i 1960 og spesialiserer seg på klassisk og samleobjekt biler. Selskapets første auksjonen var en veldedig fundraiser kalt "Fiesta de los Autos Elegante". Selskapet er nå godt etablert, og driver flere store "fiestas" per år, selv om de ikke lenger kalles fiestas. Den 2011 januar auksjonen vil bli holdt på Westworld of Scottsdale, Arizona. Du kan delta selv, men også by via Internett, siden det er nå kringkastes live. Det er ingen reserve salg, så hvis du er høystbydende, vil du vinne.

Barrett-Jackson Auction Company

7400 E Monte Cristo Ave

Scottsdale, AZ 85260

480-663-6255

Barrett-jackson.com
godt kjøp Auto Auction

godt kjøp Auto Auction av Phoenix kjører to hendelser. Den ukentlige onsdag morgen auksjon selger både yrkesaktive og ikke-yrkesaktive biler. Den månedlige natt Auksjonen på den tredje torsdagen i hver måned, og selger det meste arbeider biler. Du må være 18 år for å delta og må ta en $ 300 depositum og bilde for å gi bud. Noen biler har ikke nøkler, men alle har en tittel. Et on-site låsesmed kan lage nøkler for deg for en ekstra avgift.

Godt kjøp Auto Auction

2830 W Osborn Rd

Phoenix, AZ 85017

602-523-3339

goodbuyautoauction.com

ICA Auksjoner

ICA auksjoner ble grunnlagt i 1989. Dette familie-orienterte bil auksjon huset turer sine auksjoner, men også selger fra sin hjemmebase i Gilbert, Arizona. Utstillingslokalet viser 25 klassiske biler og inneholder et museum-aktig gammeldags bensinstasjon som en familie attraksjon. Dette auksjonshuset spesialiserer seg på klassisk og amerikanske muskelbiler.

ICA Auksjoner

1265 S. Gilbert Rd.

Gilbert, 85296 AZ

800-243 -1957

www.icaauctions.com
Tri-Star Auto Auction

Tri-Star Auto Auction kjører auksjoner minst én gang, og noen ganger to ganger , per måned ut av Phoenix, Arizona. Dette Arizona bil auksjon selger biler som ble donert til veldedige organisasjoner, og også biler som ble beslaglagt av politiet, konfiskert fra fyllekjørere, og lignende saker. Dette er en live auksjon og høyeste bud vinner. Auksjonshuset opprettholder en kalender på sin hjemmeside

Tri-Star Auto Auction

6520 W Buckeye Rd

Phoenix AZ 85043

623-780. - 8688

tristarautoauction.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100397.html

Previous:
Next:

Car Shows