Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Classic Car Shows i Grapevine, TX

Byen Grapevine, Texas, er i nærheten av den store Dallas-Fort Worth flyplass. Denne gang laid-back gården samfunnet har vokst eksponentielt de siste årene og nå spiller vertskap for flere festivaler og arrangementer hele året. Bilentusiaster kan nyte en rekke forskjellige utstillinger gjennom hele året. Show med klassiske, utenlandske, antikke og collectible biler finner sted på forskjellige steder rundt i byen. Big Rack Klassisk Car Show

Dette showet er fakturert som et familievennlig arrangement. Den har en stor samling av klassiske biler, samt et sted å nyte grillmat og voksne drikker. Showet foregår i en stor parkeringsplass der alle er invitert til å bare bla gjennom og nyte. I tillegg til klassiske biler, importerte og innenlandske tilpassede biler, motorsykler og hot rods er velkomne. En avgift på $ 10 er nødvendig for å registrere seg, men det finnes ingen unntak. Dette arrangementet er gratis og vanligvis er i mai.

Big Rack Klassisk Car Show

1720 State Highway 26

Grapevine, TX 76051

817-797 -1197

ddrockinrods.com
Camp Craig Allen Classic Car Show

Dette arrangementet arrangeres hvert år som en fundraiser for å bidra til å bygge et tilgjengelig camp for fysisk funksjonshemmede barn og voksne. Billetten-holderen bare veldedighet funksjonen inkluderer en grill middag, levende musikk, en auksjon og mange klassiske biler og lastebiler i sin egen aldersgruppe. Tildeling er gitt i hver klasse. Billetter er begrenset og er vanligvis ca $ 50.

Bass Pro Shop & Embassy Suites Outdoor World

2501 Bass Pro Shop Drive

Grapevine, TX76051

940 -365-4357

campcraigallen.org
Texas Fairlane Reunion Car Show
p Dette Fairlane Club of America mini-møte holdes hvert år i Grapevine i løpet av august. Den har en "drive-in"-stil med klassiske biler på en parkeringsplass på fredag ​​kveld. Lørdager er reservert for registrering av biler, som er $ 10 per bil. De registrerte deltakarar deretter cruise til bilen showet gjennom gatene i Grapevine og området rundt. De eneste tillatte er 1962-1976 Ford mid-size bil eiere.

Årlig Texas Fairlane Reunion

Spring Hill Suites by Marriott

2240 West Grapevine Mills Circle

Grapevine, TX 76051

972-724-5500

fairlaneclubofamerica.com
italiensk bil Fest

The Italian Car Club of the Southwest sponser et show av all-italienske biler. Arrangementet holdes på den historiske Nash Farm i Grapevine. Spesielle biler og tohjulinger er utstilt. Konsesjoner er tilgjengelig og opptak er gratis sammen med parkering. Konsesjonene har italienske retter, drinker og gelato

italiensk bil Fest

626 Ball Street

Grapevine, 76051-5116 TX

214-668. - 2382

italiancarfest.org

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100445.html

Previous:
Next:

Car Shows