Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

New Jersey og Pennsylvania Car Shows

Eiere tar stor stolthet i sine biler. Tilbringe mange timer å holde bilen rengjøres og innstilt er et tidsfordriv som mange liker. Bil viser er en arena der disse entusiaster er i stand til å bringe sine biler sammen for å vise og konkurrere mot hverandre. New Jersey og Philadelphia har en rekke bilutstillinger gjennom hele året. Disse viser kan være basert rundt spesifikke modeller eller lokale bil klubber. Corvette Vis og Go

Corvette Show and Go er en bil show holdt i Raceway Park i Englishtown, NJ Denne årlige showet er arrangert av Corvette Express Corvette Club. 2010-bil show markerer den 24. avdrag og vil bli avholdt lørdag 31. juli. Å gå sammen med visning av ulike viser biler, Corvette Vis og Go har også et drag racing konkurranse med vinneren tar hele gevinsten potten hevet. Bilene i showet delen av arrangementet er kategorisert etter år og type kjøretøy. Hver bil er dømt på sin renslighet og generelle tilstand. Tildelingene omfatter to beste av show utmerkelser, en beste klubben deltakelse award og beste drag bil.

Old Bridge Township Raceway Park & ​​

230 Pension Road

Englishtown, NJ 07726

732-446-7800
Doylestown Classic Car Show

holdt i sentrum av Doylestown, Pa, den Doylestown Classic Car Show arrangeres for bilentusiaster innenfor staten. Dette arrangementet vil bli holdt, juli 31st begynnelsen på 17:00 til 22:00 Eiere av alle typer biler, lastebiler, motorsykler, antikviteter, er gaten stenger, toll og andre lov til å gå inn i arrangementet. Per juli 2010, er pre-påmeldingsavgiften $ 10 og hvis du registrerer dagen av arrangementet avgiften øker til 15 dollar. Andre arrangement underholdning inkluderer en video game trailer, live band og andre barns arenaer. Dette arrangementet er arrangert av Doylestown Rotary Club og alle inntektene brukes til å finansiere deres tjeneste prosjekter. Regnet datoen for arrangementet er 7 August.

Doylestown Classic Car Show

doylestowncarshow.com
Alle Mustang Car Show

Alle Mustang Car Show er en hendelse som brukes til å vise biler i hele historien til Ford Mustang, et fast innslag i amerikanske muskelbiler. Dette er arrangert av Sør Jersey Mustang Club. Dette showet er åpent for alle typer Mustangs fra hvilket som helst år. Bilene vil bli delt inn i fem klasser avhengig av året sitt: Klasse A - 1965-1973, Klasse B - 1974-1978, Klasse C - 1979-1993, Klasse D - 1994-2004 og klasse E - 2005 til 2011. Et trofé vil bli delt ut til den beste bilen i hver klasse sammen med spesielle utmerkelser under hele arrangementet. Pre-registrering hendelser fess er $ 10 og registrering av dagen av arrangementet er 15 dollar. De eneste vilkårene for registrering er at bilen må være en del av Mustang klasse og har forsikring.

Alle Mustang Car Show

487 Mantua Pike

Woodbury, NJ 08096

856-768-8428

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100378.html

Previous:
Next:

Car Shows