Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Mustang Bilshow i North Carolina

The Ford Mustang er kanskje en av de mest populære bilene gjennom tidene. Bilen, produsert av Ford Motor Company, debuterte først i 1964 og har vært en favoritt av bilentusiaster siden den gang. De mange folk som liker Mustang samle, spesielt i sommermånedene, på bilen cruise og bilen viser, hvor kjøretøyene, som representerer alle år, er utstilt. Det er Mustang bil viser ligger i mange stater, med flere hosted årlig i North Carolina. Mustangs på Mansion

The Blue Ridge Mustang Club of Asheville vert Mustangs på Mansion show, holdt på Biltmore House. Det er plass til en skjerm på 400 Mustangs. Som med alle bilutstillinger har Mustangs på Mansion også et bredt spekter av leverandører fram sine varer. Noen leverandører har Mustangs Unlimited og Ford Racing. Showet har også musikk underholdning og mat leverandører.
Annual Mustang & Ford Powered Car Show

The Heart of Carolina Mustang Club arrangerer den årlige Mustang & Ford Powered Car Show i Raleigh, er NC Showet holdt på Morrisville Outlet Mall, og er sponset av CrossRoads Ford. Kun 140 biler kan gå inn i showet, og de kan vinne trofeer i forskjellige bilklasser. Høydepunktene inkluderer dør premier, utlodning, samt mat fra leverandører som opererer boder på showet.
Southeastern North Carolina Mustang Club Alle Ford Bil og Truck Show
< p> Den sørøstlige North Carolina Mustang Club sponser en årlig Alle Ford Bil og Truck Show. Showet går av stabelen i Capital Ford, Lincoln, Mercury-forhandler i Wilmington, NC
p Det er rom for en visning av mer enn 250 biler. I tillegg til å se på biler som legges inn i showet, kan deltakerne besøke boder med mange leverandører som også er invitert til å vise sine varer. Deltakere blir underholdt av musikk fra en D.J. og en swap møtes. Det er også mat leverandører på messen ..
Carolina Regional Mustang Club Annual Mustang og All Ford Show

Carolina Regional Mustang Clug og Keith Hawthorne Ford of Charlotte, NC, vert den Carolina Regional Mustang Club Annual Mustang og All Ford Show. Arrangementet er sponset av American Muscle. Opp til 250 biler kan skrive showet med trofeer tildelt de beste bilene i ulike klasser, for eksempel Mustangs 1979-1993 og Mustangs 1994-2004, samt beste motor, beste interiør og beste maling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100398.html

Previous:
Next:

Car Shows