Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

BMW Car Shows

BMW står for Bavarian Motor Works. Det er en tysk bilprodusent som produserer ulike modeller av biler. Disse premium biler er kjent for sin ytelse og innovativ design. Drivere hele verden oppsøke disse kjøretøyene. Privilegerte eiere og beundrere delta bil show med dette kjøretøyet merkevare. BMW Show At Santa Pod Raceway

BMW Show på Santa Pod i Northamptonshire, er England utelukkende for BMW eiere. The Santa Pod Raceway gjør sitt spor tilgjengelig for race BMW biler og sponser en rekke dømt konkurranser. Arrangementet er åpent for alle BMW-modeller, inkludert racerbiler, moderne kjøretøy og show biler. Eiere av minis (dvs. Mini Coopers) og BMW sykler også er invitert til å delta. Dette er femte året på bil show holdes på Santa Pod Raceway. De som deltar på arrangementet kan leiren ut i et eget område på Pod kvelden før og få en tidlig start på helgens festligheter, for eksempel levende musikk og underholdning ritt, for barna. Per september 2010, koster billettene 15 euro i porten og 12 euro for forhåndsbetaling for enkeltpersoner alder 14 og over. Arrangementet er gratis for barn i alderen 13 år og yngre.

Santa Pod

Airfield Road

Podington

Wellingborough

Northants

NN29 7XA

England

011-44-123-478-2828

BMWshow.co.uk
BMW Car Club of America Oktoberfest

Hvert år BMW Car Club of America - et medlemskap klubb for eiere av BMWs - verter Oktoberfest. I 2011 vil arrangementet finne sted på Barber Motorsports Park i Birmingham, Alabama Arrangementet omfatter konkurranser for generelle bil ytelse, trivia og racing samt tilbud dømt konkurranser og klinikker. Den ukelange arrangementet gir også flere sosiale utflukter åpne for de som deltar. Arrangementet er for klubbens medlemmer og ikke-klubbens medlemmer som eier en BMW. Enkeltpersoner interessert i å delta kan registrere seg på BMW Car Club of America hjemmeside.

BMW Car Club of America

640 S. Main St.

Suite 201
< p> Greenville, SC 29601

800-878-9292

bmwcca.org
ZFest Car Show

Z-serien Car Club of America arrangerer sin årlige bil show på Labor Day weekend. 2010-arrangementet blir holdt i Los Angeles, California Arrangementet er åpent for eiere av alle Z klasse BMW-modeller, inkludert Z1-tallet, Z3, Z4-tallet og Z8-tallet. Bilen viser til hensikt å forene eiere av BMW Z vaktliste og kupe. ZFest er åpen for klubbens medlemmer og ikke-klubbens medlemmer. Showet går gjennom hele Labor Day weekend og har ulike aktiviteter, blant annet presentasjoner, klinikker og sosiale utflukter. Kostnaden for å delta er $ 100 per bil for 2010-arrangementet.

ZFest

Team Coordinator

Scott Pettit

3342 Santa Fe St.

Riverbank, 95367 CA

209-480-2271

zfest.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100403.html

Previous:
Next:

Car Shows