Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan lage din Car Show Attraktiv

Mange går inn i planleggingen av en bil show. Uansett om du gjør dette for en liten lokal klubb eller en nasjonal organisasjon, lover, tillatelser, registreringer, regnskap og en hel masse mer kan du gå inn i den. Ikke overse estetikk og ekstra attraksjonene i det på grunn av å bli pakket inn i organisering detaljer. Å gjøre en hendelse attraktiv for mange forskjellige mennesker er det som vil hjelpe den vokse og sørge for at entusiaster kommer tilbake år etter år. Du trenger:
Signs
modeller og Volunteers
Memorabilia
Vis flere instruksjoner
en

Gruppe bilene sammen slik at deltakerne kan finne sin favoritter lett. For eksempel legge alle de samme merker og modeller sammen for blandede show eller biler fra alle de samme år dersom arrangementet er catering til en bestemt bil entusiast.
2

Lag egendefinerte tegn som vekker oppmerksomhet og er informativ. For eksempel: "Denne måten å 50-tallet", med et bilde av en kjent bil fyr fra epoken.
3

Europcar modeller for å gjøre bilen vise mer attraktiv. Selv med de laveste budsjettene, vil noen modeller som starter opp være glad for å ta del for bilder for å legge til sin portefølje og en hendelse for å legge til din CV deres.
4

Har modellene kle seg i mer enn bare standard badedrakt drapert over en hot rod. Selv om dette er et klassisk utseende for hendelsen, blande den opp med noen damer i annen kjole også, som for eksempel bil hop uniformer, roller jente skjørt eller enda pinup glamour slitasje.
5

Bring i andre lokale frivillige til å kle seg og ta del i arrangementet. For eksempel, hold en veldedighet bilvask der inntektene går til et nabolag videregående skole eller høyskole mekaniker program og ha egendefinerte tegn malt å annonsere det over hele området av hendelsen.
6

Dekorer skjermen messe med memorabilia fra bilen klubbens medlemmer. Fotografier, modeller og mer kan gjøre bilen showet attraktive fordi hot rods og deres entusiaster handler om nostalgi og turer ned memory lane.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100368.html

Previous:
Next:

Car Shows