Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan organisere en Cruise Night

Klassiske bilentusiaster elsker å vise frem sine nydelig restaurert og bortskjemt biler. Komme til og delta i bilen viser er en måte å få ri en liten oppmerksomhet. En annen morsom måte er å organisere et cruise natt, noe som kan være en liten, uformell affære holdt på en ukentlig basis eller en stor, improvisert bil show /cruise som inkluderer musikk, mat, moro og, selvfølgelig, mange klassiske biler. Hvordan man organiserer et cruise natten vil variere noe, avhengig av størrelsen på åstedet og hvor mye tid du har til å planlegge arrangementet. Du trenger
Sted
Reklame
Tillatelser (hvis nødvendig)
mat leverandører (valgfritt)
Cruise rute
Vis flere instruksjoner
1

Velg en dag og tid for cruise natt. Noen byer velger å ha tilbakevendende gjestedøgn på samme kveld hver uke. Disse er vanligvis holdt på samme sted, begynne på omtrent samme tid og slutt når alle er klar til å dra hjem. Større gjestedøgn kan holdes på samme lørdag hver måned og tilby mer enn bare et sted å parkere bilen og snakke butikk med andre metall hoder.
2

Finn et sted å holde en cruise natt. Dette må være forhåndsavtalt med noen som har myndighet til å greit arrangementet blir holdt på det stedet du har valgt. Noen ganger kan du finne et sted som ikke vil belaste deg for å sette opp der, men andre større arenaer som messeområdet regel innebære et gebyr. Se eHow artikkelen "Finn Steder for en Cruise Night."
3

Bestem om du trenger å lade folk til å vise sin bil og ta del i "cruise". Vanligvis gjestedøgn er gratis, men hvis du bruker en arena som krever en avgift for sin bruk, så du kan ha til å passere denne kostnaden videre til de fremmøtte. Dersom et gebyr er nødvendig, sørge for at alle vet opp foran og legge til rette for noen å samle avgiften og holde styr på hvem som har betalt.
4

Annonser ditt cruise natt på forhånd for å la bilentusiaster vet når og hvor å samles. Inkluder på flyer hva tid du vil begynne, hva, om noen, vil aktiviteter går på under toktet, hva slags mat vil være tilgjengelige enten på stedet eller i nærheten av restauranter, et telefonnummer der interesserte personer kan stille spørsmål og eventuelle annen relevant informasjon. Gode ​​steder å legge flyers inkluderer auto deler butikker, klassiske bilforhandlere, bil mekaniker butikker og andre bil klubb arrangementer.
5

Inviter non-profit organisasjoner for å bli med på moroa ved å sette opp boder for å selge mat og drikke til de som deltar på cruise. Du ville ikke gå til dette problemer for en liten, tilbakevendende ukentlig cruise, men for større månedlige gjestedøgn og spesielt årlige arrangementer, trekker det et større publikum hvis det er mat og andre aktiviteter lined opp for kvelden.
6

Sjekk med de riktige byens embetsmenn og lokale politistasjonen for å se om noen spesielle tillatelser for å holde et cruise natt. Du trenger sjelden noe for uformelle gjestedøgn, som vanligvis holdes på parkeringsplassen av en lokal forretningsmann som liker biler. Større arrangementer, spesielt de hvor mat og drikke vil bli solgt, en gang krever visse tillatelser eller i det minste varsel til lokale politimyndigheter om hva som finner sted.
7

Gjør et kart over cruise rute bilene vil være å ta på et bestemt tidspunkt, eller når de føler for å ta en liten spinn. I mindre byer og for korte ruter, er dette åpenbart ikke er nødvendig, men i større byer hvor ruten kan være flere miles lang, er et kart praktisk, spesielt for alle som cruiset inn fra ut av byen for å bli med deg.

8

Møt opp til avtalt tid for å gjøre en endelig organisering og se bilene trekke i. Husk at hvis arrangementet blir holdt utendørs og det regner, så cruise er avlyst. Mindre arenaer kan kreve noen fancy parkeringsplasser manøvrer for å få alle til å passe, og i disse tilfellene kan det være nødvendig å markere spesifikke parkeringsplasser, slik at du ikke vil ha folk tar opp mer plass enn du har tilgjengelig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100343.html

Previous: No
Next:

Car Shows